A hotelbe már az új táskámmal érkeztem

A tavalyi nyaralásunk csúfos véget ért: sajnos a poggyászunkról valaki úgy gondolta, hogy nála jobb élete lesz, és nem láttuk többé viszont a bőröndöket, miután leszálltunk a repülővel. Nagyon szomorú voltam. Nem csak amiatt, hogy a benne lévő rengeteg holmimat most újra be kell szereznem, hanem mert az a táska a kedvencem volt. Imádtam, már évek óta használatomban volt, és számtalan emlék fűzött hozzá.
Amikor ezt az eseményt elmeséltem Krisztának, akkor hallottam először az https://www.annataska.hu webáruházról. Sokáig mélységesen elzárkóztam az online táskarendelés elől, ugyanis az én maradi gondolkodásomba nem fért bele, hogy a megvenni kívánt táskát anélkül fizessem ki, hogy a kezembe foghattam volna. Kriszta tapasztalatai kellettek ahhoz, hogy elhiggyem: nem az ördögtől való az online vásárlás, sőt, a 21.században ez a legjobb, amit tehetek.

Kriszta az https://www.annataska.hu-t már jó ideje ismeri. Ez egy különleges, világmárkákat forgalmazó cég. Az ismert márkák termékeit igyekeznek mindig a lehető legjobb áron kínálni a vásárlóknak. A kedvenc retiküljét, melyet annyiszor dicsértem, azt is innen rendelte. Azért kedveli az áruházat, mert a jó árak és elismert márkák mellett az áruház által képviselt minőség utánozhatatlan. Több rendelés után már bátran ki meri jelenteni, hogy az itteni táskák és övek nagyon strapabíróak, bírják a mindennapos használatot.

Gondolta, hogy segít nekem túllendülni ezen a félelmen, és megmutatja a kínálatot. A weboldal megnyitása után máris elkezdett megváltozni a véleményem. Nagyon esztétikus, kifinomult weboldala volt ennek a webáruháznak. Áttekinthető, lényegre törő volt. Egyáltalán nem olyan átláthatatlan, mint amire én számítottam.
A kínálat se semmi! Márkák közül ugyan csak csekélyebb számú van felsorakoztatva az oldalon, ám 1-1 megbízható gyártónak az összes létező táskája megrendelhető az annataska.hu-n.
Számomra egyértelmű könnyebbség volt a rengeteg táska közötti eligazodásban, hogy nem csak az adott márkán belüli táskák sokaságát listázhatjuk ki, hanem lehetőség van arra, hogy például egy kategóriában található összes táskát egyszerre láthassuk magunk előtt.
Így például, hogyha valaki válltáskát keres, akkor van rá lehetőség, hogy kizárólag a válltáskákat listázzuk ki. Természetesen ezen belül számos lehetőségünk van arra, hogy milyen módon történjen a listázás: olcsótól a drágáig, vagy éppen a népszerűség alapján, csak hogy néhány lehetőséget említsek.

Miután megtaláltuk a minket érdeklő kategóriát, akkor csak a legjobb, legrelevánsabb találatokat fogjuk magunk előtt látni.

A tetszetős táskák közül már választani nem bonyolult. A pontosan megadott paraméterek, az anyagok milyensége és a minden szögből lefotózott darabok pontosan lehetővé teszik a megfelelő döntés meghozatalát. A legjobb, ami nem minden áruháznál van meg, hogy itt a táskákról olyan kép is található, amelyen a belső elrendezés látszik. Ez sokat jelent, ugyanis a divatos külső semmit sem érne, ha nem lenne praktikus az adott darab. Ez egyébként nem csak a táskák, hanem a pénztárcák esetén is így van, férfi és női kategóriában egyaránt.

Ha megszületett a döntés, akkor már csak rendelnünk kell. Ez sem egy bonyolult feladat, hiszen az oldal többi részéhez hasonlóan itt is könnyen kezelhető a felület.
A rendelést leadhatjuk akár úgy is, hogy nem regisztrálunk az oldalra. Ez jó lehetőség, ha gyorsan kell valamit rendelni, van éppen teljesen elzárkózunk egy későbbi rendelés gondolatától (bár ez inkább férfiakra jellemző). Ha egy picit nyitottabbak vagyunk megláthatjuk, hogy a regisztráció számos előnnyel jár. A rendeléseket hosszútávon megkönnyíti, hiszen a rendszer megjegyzi a szállítási és számlázási adatokat. Emellett a hírlevelek is hasznosnak számítanak: ezek által kapunk információt az újdonságokról. Az Anna Táska soha nem küld sok üzenetet, melyek levélszemétként végzik a kukában. Csakis hasznos, releváns információt tartalmazó e-mailek fognak érkezni. A legutóbb például Kriszta innen szerzett tudomást a 20%-os akciójukról!

Én hallgattam a barátnőmre, és a regisztrációval egybekötött rendelés mellett tettem le a voksom. Nem gondoltam, hogy ennyire gyorsan eljutunk idáig. Sokkal könnyebben megtaláltam az ideális táskát, mint azt gondoltam volna. A nagy kínálat kedvező volt számomra.

A rendelés gördülékenyen zajlott. Tetszett, hogy az https://www.annataska.hu-nál minden opciót tekintve ügyfélbarát módon gondolkoztak: a szállítási és fizetési módok között többféle lehetőség közül is választhatunk, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet.
A szállításnál nagyon örültem, hogy a hagyományos futárszolgálat mellett a Pick Pack Pontos megoldás is szóba jöhet. Bár a futárszolgálat egy nagyon kényelmes opció, gondoltak azokra is, akiknek hozzám hasonlóan nem kivitelezhető, hogy napközben átvegyék a csomagot. Ilyenkor a Pick Pack Pont kiváló megoldás, ugyanis ott át tudjuk venni ezt munkaidő után is. Az ilyen pontokon általában kártyás fizetésre is van mód, mint a futárnál, szóval semmilyen hátrányba nem kerülünk azon túl, hogy el kell mennünk a csomagért.
Emellett a fizetési módok is nagyon vásárlóbarátak. Természetesen ott szerepel a repertoárban a jó öreg utánvét. Ez mindig egy aduász, főleg, mióta a futárnál is lehet kártyával fizetni.
Ha nem szeretnénk a pénztárcával bajlódni átvételkor, akkor nincs más teendő, mint az előre utalásos vagy épp az online kártyás fizetést választani. Ez utóbbinál különösképp tetszett, hogy nagyon biztonságos módot találtak ennek lebonyolítására. A kártyás tranzakciót egy olyan felületen tehetjük meg, melyen biztosan nem kell attól félnünk, hogy az adataink rossz kézbe kerülnek. Ez sokaknak lehet fontos, hiszen én is kerültem már korábban emiatt bajba, ám innen biztosan nem szivárog ki semmi, én is bátran használtam, Krisztának sem volt vele még semmilyen negatív tapasztalata.
Ha már fizetésről van szó: az összeg, melyet szállítással, mindennel együtt kaptam a végén, meglepően kedvező volt. Tudtam, hogy egy jó táskának van ára, de nem sajnáltam rá a pénzt. Itt viszont nem kell kiüríteni a pénztárcám még akkor sem, hogyha egy ismert márkát választok. Garantáltan a lehető legjobb áron fogjuk megkapni az adott terméket.

Végül nem bántam meg, hogy hallgattam a barátnőmre. Mire oda jutottunk, hogy a futárt várjuk, már kifejezetten izgatott voltam. Vajon olyan lesz a táska, amilyen a képen is volt?
Szerencsére a futár érkezését követően elégedetten nyugtáztam: igen, pontosan olyan, mint a képen! A színe tökéletesen egyezett a fotókon lévővel, továbbá az agyaga még jobb volt, mint amire számítottam. Puha tapintás, de kellően erős anyag ahhoz, hogy hosszútávon bírja a használatot.
Már ott, helyben el is felejtettem a régi táskámat. Már egy cseppet sem sajnáltam, ugyanis elégedett voltam az újjal. Tudtam, hogy rengeteg szép emlékünk lesz még együtt, és az biztos, hogy őt nem hagyom, hogy bárki is eltulajdonítsa! Alig vártam, hogy a következő kiruccanásunkon végre felavathassam ezt a csodás darabot.

Az https://www.annataska.hu oldala jó barátom lett. Krisztával gyakran nézelődünk, ha hírt kap valami újdonságról. Ezen felül már a férfiakat is bevontuk a dologba: a legközelebbi projektünk az lesz, hogy a férjemnek, Pistinek is rendelünk egy szuper táskát! Persze, mindezt csak azután, hogy megérkezett az én csodaszép, valódi bőrből készült pénztárcám.