A legjobb fogorvos Budapesten!

A fogbeültetés árak több mindentől függenek, például nem mindegy, hogy miből van az a fog, amit be szeretnénk ültetni és az sem mindegy, hogy hol szeretnénk ezt kivitelezni.

Sokan mennek vidékre az olcsóbb ellátás reményében, de sajnos el kell keserítsem azokat, akik szintén az olcsó vidéki fogorvosban bíztak, nincs igazán nagy különbség a belvárosi és vidéki fogorvosok között.

Találkoztam mér olyanokkal, akik a hitelbe jöttek, mert a környéken jártak fogorvoshoz, én pedig éppen az az ember vagyok, aki a fővárosba megy, hogyha fogászra van szüksége.

A környező országokhoz képest tényleg olcsóbb nálunk a fogászati ellátás, de szerintem hazai viszonylatban nem nevezhetjük olcsónak.

Mégis vannak olyan fogászatok, amik jóval olcsóbbak, ha ár-érték arányban közelítjük meg a kezeléseket.

Hiszen sajnos nem mindenhol a legjobb technológiát használják, ezért van, hogy mondjuk a fogbeültetés nem annyira tartós, hiába volt olcsó.

A fogbeültetés árak szerintem mindenhol hasonlóan magasak, hogyha az ember tényleg jó szolgáltatást szeretne igénybe venni.

Sajnos a fiatal korom ellenére nekem is volt már fogbeültetésem, és amikor a legmegfelelőbb fogászat után kutattam, akkor találtam rá a most már kedvenc fogászatomra, ami a http://fogorvosbudapest.info/.

Itt egyébként meg lehet nézni az árakat is a honlapon, szóval az érdeklődők már a fogorvos meglátogatása előtt is tudják, hogy nagyjából mennyibe fog kerülni a kezelés. Ez szerintem egy nagyon jó pont, nem éri ugyanis így kellemetlen meglepetés a pácienseket.

Sokan szokták kérdezni, hogy megérte-e magán fogorvoshoz menni, erre minden alkalommal igen a válaszom.

Mitől jobb a fogorvosbudapest.info, mint a többi fogorvos?

Először is megemlíteném, hogy nagyon jó az elhelyezkedése, nagyon könnyen megközelíthető, a Budai oldalon egy frekventált helyen található. Tehát megközelítés szempontjából nagyon jó helyen van.

Persze az elhelyezkedés nem a legfontosabb egy fogorvosválasztáskor.

Nagyon szép maga a rendelő, ez is egy plusz pont, de ezzel sem megyünk sokra, mikor a fogorvos a szánkban matat.

A következő érv, ami a fogászat mellett szól, hogy viszonylag hamar sikerült időpontot foglalni hozzájuk. Szerintem sokkal többen járnak állami fogorvoshoz, így ott mindig tömeg van, de a magán fogorvosoknál sokkal egyszerűbb időpontot adni. Míg a körzeti fogorvosnál mindig csúsznak az időpontok, ez a magán úton praktizáló orvosoknál nem fordul elő.

Még sosem kellett itt várnom, mindig akkor hívtak be, amikorra időpontom volt. Maga az időpont foglalás is sokkal egyszerűbb, mint máshol.

A kevesebb beteg miatt több idő jut egy emberre, azaz az orvos nincs túlterhelve, nem kapkod, van ideje elmagyarázni, hogy mi fog történni, sokkal jobban tud figyelni a páciensre.

A fogorvosok munkakörülményei is sokkal jobbak, minden adott ahhoz, hogy nyugodtan és jól tudják végezni a dolgukat, nincsen hiány eszközökből sem.

A körzeti fogorvosok gyakran az állam által támogatott anyagokból dolgoznak, amik nem mindig ez akkor elérhető legjobb anyagok. Ennél a fogászatnál pedig a legújabb anyagokkal és legújabb technikákkal dolgoznak.

Összességében nekem sokkal több kellemes, mint kellemetlen élményem van a magán fogorvossal kapcsolatban.

Sokan próbálnak meg vidékre fogorvoshoz menni, mert szerintük ott olcsóbb, de ha megnézzük például, a fogbeültetés árak közel ugyanúgy alakulnak, sőt, szerintem ennél a fogorvosnál Budapesten sokkal olcsóbban meg lehet úszni a beavatkozást, mint valahol vidéken.

Budapesten és vidéken is vannak jó fogorvosok, és a körzeti fogorvosok között is vannak jók, én mégis ezt a fogászatot választom, már évek óta nem megyek máshova és bármennyire dicsérik is a hotel közelében levő fogászatot, nem váltanék soha. Hiszen nekem itt, a Kacsa utcában csinálták meg a fogaimat, megbízom az orvosokban és a tudásukban, sosem volt még gondom velük, nem fogok váltani és tartom magamat ahhoz az állásponthoz, hogy ez a legjobb fogászat az országban.