A nyugalom forrása: nyaralás közben intéztem a fontos dolgokat

Ilyen az, ha az ember szeptemberre tolja a nyáron elmaradt nyaralást – vontam le a következtetést a kései kiruccanásom közepe táján. Egy csomó idegeskedés – nem úgy, mint nyáron! Nem tudtam ugyanis teljesen elengedni magam, mintha éppen augusztus nyugodt időszaka tartana még mindig, de szerencsére találtam olyan megoldást minden téren, aminek köszönhetően elég volt esténként egy-egy órát rászánnom az elmaradhatatlan dolgokra.

A napi e-mailek átnézése mellett azt is ki kellett találnom még, hogyan lesz időm a hétfői azonnali munkakezdés miatt gyógyszertárba elmenni. Szeptember ugyanis a legpörgősebb nálunk a cégnél. Annyira, hogy mindent, még az ételt is rendelni szoktam, hogy ne kelljen boltba menni. Este végzek, nincs idő. A kolléganőm, Kata felvilágosított, hogy ezt megtehetem a legszükségesebb gyógyszerekkel is, mikor ezt a linket küldte át nekem: https://prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat . Itt már előre, a nyaralás utolsó napjaiban leadhattam a rendelésemet, amit ki fog szállítani egy futár, egy általam választott csomagpontra hétfőre.

https://prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat

Ilyen van – tűnődtem? De hittem a szememnek. Természetesen, a Prevenció Patikából, a webshopjukból minden ponton a professzionalizmus árad. Tudtam fizetni online is, ezért már nem kell azon sem agyalnom, hol és mikor veszek fel készpénzt, hogy tudjak fizetni. Sőt, mivel nagyobb összegért tudtam megrendelni mindent, egyszerre, így még szállítási díjat sem kell fizetnem a gyógyszerekért. Így lesz ez akkor is, ha a jövőben otthonra rendelek, házhoz. És naná, hogy fogok. El sem kell menni és mégis ingyen van – szuper! Sőt, még Immunovetet is találtam a webshopban, a macskáinknak, amit fokozottan ősztől kezdve szoktunk alkalmazni, az állateledelhez keverve. Minden egy helyen: https://prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat! Ajánlom mindenki figyelmébe.