Az idős házaspár panziója

A kedvesemmel imádjuk a termálfürdőket. Szerencsések vagyunk, hogy ezek a helyek itt belföldön is elérhetőek, ezért sokszor van, hogy csak egy hétvégére kiruccanunk egy ilyen helyre. A következő hétvégére is ez volt a tervünk, így lefoglaltunk magunknak egy szobát. Már alig vártuk, hogy ott lehessünk. Minden a tervek szerint haladt és meg is érkeztünk a célállomásra, ott azonban egy kellemetlen meglepetés fogadott minket: a szoba lefoglalása nem történt meg. Utólag kiderült, hogy ez a mi hibánk volt, sajnos figyelmetlenek voltunk. Nem tehettünk mást, elkezdtünk rákeresni a többi helyi szállodára, hátha találunk egy szabad szobát, de mivel ez egy hosszú hétvége volt, teljesen esélytelen volt. A helyzet igen elkeserítő volt a számunkra.

Aztán nagy szerencse ért minket: ahogy jártuk a várost, szembe jött velünk egy kis panzió, ami egyáltalán nem hirdette magát a neten. Betértünk és egy kedves, idős házaspár fogadott minket. Igazi vendéglátósok voltak, hiszen már a nagyszüleik is ezzel foglalkoztak. A szállás és az étkeztetés kifogástalan volt. Megkérdeztem tőlük, hogy miért nem hirdetik magukat az interneten, bár sejtettem a választ: ők már túl öregnek érezték magukat ahhoz, hogy ilyen ismeretlen területre lépjenek. A gyerekeiket pedig nem igazán érdekelte a vendéglátás és egyébként is túl távolt éltek tőlük ahhoz, hogy segíthessenek nekik ebben. Szerettem volna tanácsokkal ellátni ezt a kedves, szimpatikus házaspárt.

Elmondtam nekik, hogy ezt a feladatot kiadhatják egy olyan profi szolgáltatónak is, mint a keresobenelso.hu csapata. Ők az online marketing teljes területét lefedik, így onnan minden elérhető ahhoz, hogy ezt a panziót felfutassák az online térben is. Az a tudás és tapasztalat, amit már az évek során felhalmoztak hozzájárulhat ahhoz, hogy több ember is eljusson a panzióba.

keresobenelso.hu

Ezen a weboldalon olyan szolgáltatásokat is találhatunk, amik a nulláról is segítenek felépíteni egy menő weboldalt, hiszen maga a weboldal készítés is a lehetőségek között szerepel.

Nagyon fontos, hogy ez a csapat alaposan átrág minden kérdést, ami a weblap készítéssel és a többi tevékenységével kapcsolatban felmerülhet. Ebbe a folyamatba a megrendelőt is bevonja, hiszen ő az adott terület szakértője. Itt a megrendelő és a szolgáltató tapasztalata és tudása összeér és így születhet meg a kívánatos eredmény. A legfontosabb idevonatkozó kérdések: az oldalnak a célja és a célközönsége, az oldal által megteremtett hangulat, az aloldalak száma, az oldal tartalma, felépítése, a színpalettája és az adatbázis formája és működése. A keresobenelso.hu csapata gyakran jobban fogja tudni a választ ezekre a kérdésekre, mint maga az ügyfél. Ezt követően jön a tervezés és a látványtervek bemutatása. Miután ezek zöld utat kaptak, kezdődhet a programozás, ami HTML és CSS kódokkal történik.

Természetesen az egész folyamat alatt lehetőség van a visszajelzésekre az ügyfél részéről, ha esetleg valamin változtatni szeretne. Ezt akár a kész weboldal esetében is megteheti, amíg az nincs élesítve.

Miért előnyös az, ha a nulláról építik itt fel a weboldalunkat? Az, hogy a keresőoptimalizálás szempontjából már az oldal alapjai is megfelelnek és nem utólag kell ezeket javítgatni. Ha már szóba jött a keresőoptimalizálás: tudnunk kell, hogy egy jól felépített és szép weboldal nem sokat ér, ha azt nem találjak meg a látogatók. Az oldal látogatottságának növelésére az egyik legjobb eszköz a Google keresőmotorokra történő optimalizálás. Ennek segítségével akár ott lehetünk a Google találati listájának az első oldalán is.

A keresobenelso.hu nem csak SEO megoldásokhoz ért. Előfordulhat, hogy egy vállalkozás számára kifizetődőbb és hatékonyabb lehet a célzott hirdetések bevezetése. Ezt megteheti Goodle Ads és Facebook hirdetéseken keresztül is. Különösen fontos az, hogy ezt a megoldást is egy ilyen professzionális csapatra bízzuk, hiszen ezeknek a hirdetéseknek ára van, és ha rosszul használjuk őket, nem biztos, hogy bevételt is fognak termelni a számunkra. Ezt a szolgáltatást igénybe véve segítséget kaphatunk, hogy a hirdetéseink kikhez jussanak el, figyelembe véve az érdeklődési kört, a nemet, a kort, a földrajzi elhelyezkedésüket és még sok mást is. Ez egy nagyon fontos kérdés, hiszen a cél az, hogy csak olyanok lássák ezeket a megjelenő hirdetéseket, akik valóban potenciális ügyfelek lehetnek. A hirdetések szövege is egy igen nehéz téma, hiszen nem áll túl sok karakter a rendelkezésünkre megfogalmazáshoz. Ezért ehhez szintén nem árt egy hozzáértő csapatnak a támogatása.

Láthatjuk, hogy több módja is van a látogatottság és a konverzió növelésére. Azonban ezeknek a módszereknek a kiválogatása egy nagyon fontos feladat, hiszen a hatékonyságuk függhet a terméktől, a piactól, az ügyfelektől és úgy általában az üzlet témájától is.