Bedöglött az autó klíma a nyaraláson, de egy barátom ajánlott egy szuper helyet a töltésre

Mindig akkor mennek tönkre a dolgok, amikor nem kellene, mert vagy nincs pénz a javításra, vagy mert nincs olyan hely, ahol meg tudnám csináltatni.

Az idei nyaralás nem alakult valami fényesen mert elindultunk egy nagyjából 4 órás autóútra, hogy odaérjünk a hotelbe, de félúton elromlott a klíma, úgyhogy nem volt valami kellemes az odaút. Próbáltam helyben keresni egy szerelőt, de senki nem tudott elvállalni. Igaz, maga a nyaralás nagyon jól alakult, nagyon éleztem, de sajnos a visszaút is borzasztó volt, hiszen nagyon meleg volt az autóban, kifogyott a klíma és így nem tudtunk hideget fújni.

Amint hazaértünk beszéltem is egy barátommal, aki sok szervizet ismer, ő ajánlotta, hogy keressük fel a Metaautoszerviz.hu oldalát, mert itt lehet időpontot is foglalni, na meg telefonon is lehet érdeklődni a klímatöltéssel kapcsolatban.

A Metaautoszerviz.hu oldalon sikerült is megtalálni a telefonszámot illetve az időpont foglaló rendszert is. Így sikerült következő hétre időpontot foglalnom. Az oldalon láttam azt is, hogy a klímatöltés munkadíja csupán 5000Ft, ami szerintem nagyon kedvező ár, hiszen ezen kívül csak a gázt kell még kifizetni, amit bele töltenek a klímába.

El is vittem a kocsit klíma töltésre a Metaautoszerviz.hu cégéhez, és nagyon gyorsan meg is csinálták nekem. nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerű az egész! Szuper jól és szupergyorsan feltöltötték a klímámat.

Végül egy olajcserével és egy klímatöltéssel távoztam, de nem kellett ezért sokat fizetnem, szerencsére eléggé olcsón dolgozik a cég. Tanultam is az esetből, legközelebb nyaralás előtt látogatom meg a Metaautoszerviz.hu szervizét, hogy kellemesebben teljen az utazás.