Bevásárlás közben most már pihenni sem lehetetlen

Manapság egyre többet lehet olvasni arról, hogy az emberek egyre stresszesebbek, s hogy a kiégés lassan népbetegséggé válik. Éppen ezért nagyon fontos, hogy életünk és pályánk tudatos tervezése, alakítása mellett mindig hagyjunk időt magunknak a kikapcsolódásra, pihenésre is. Testünknek, lelkünknek egyaránt szüksége van a feltöltődésre, s egy kellemes hétvégi kiruccanás a természetbe csodákat tud tenni.

Mi például a párommal rendszeresen elmegyünk egy-egy ilyen pár napos programra, s a nagyobb, zsúfoltabb hotelekkel szemben általában a kisebb vendégházakat részesítjük előnyben.

Legutóbb pedig, még novemberben, akkora szerencsénk volt, hogy egy ismerősünk felajánlotta, hogy néhány napra elmehetünk feltöltődni a Mátrában található aprócska, fatüzeléses fűtésű házikójába. Itt aztán tényleg nyugalom volt, hatalmasakat kirándultunk, sétáltunk, esténként pedig régóta tervezgetett filmeket néztünk laptopról, a ropogó tűz mellett.

Az utolsó előtti reggel azonban úgy döntöttünk, hogy nem megyünk ki, mert hatalmas köd és igen csípős hideg is volt odakint, nekem pedig eszembe jutott, hogy egy barátnőm nem sokkal korábban átküldte nekem a www.50szazalek.com nevű oldalt azzal, hogy mindenképp érdemes ránézni, mert igen jó a választék, s folyamatos a leértékelés is.

Fel is mentem az oldalra, s valóban, rengeteg terméktípus van, háztartási cikkektől az autós és sportfelszereléseken át egészen a szépségápolási, lakberendezési és barkács termékekig. Az árucikkek nagy része pedig tényleg leárazott, sőt, aki a hírlevelükre feliratkozik, az még egy extra 5%-os kedvezményt is bezsebelhet első vásárlásához. Ráadásul amennyiben regisztrálunk és minimum 19.990 forint értékben vásárolunk, akkor még a szállítás is ingyenessé válik.

Így történt tehát, hogy amíg a párom olvasgatott egy fotelben, én a paplan alatt gyümölcsturmixot szürcsölgetve bevásároltam karácsonyra szinte mindenkinek, s természetesen kevés stresszmentesebb karácsonyi bevásárlásom volt, mint ez.

Nincs tolongás, tömeg, hangzavar, az ember a legnagyobb nyugalomban válogathat, s így higgadtan át is tudja gondolni legalább, hogy mi az, ami tényleg jó ötlet, s mi az, ami nem. Attól pedig igazán nem kell félnünk, hogy a www.50szazalek.com oldalán valaki számára ne találnánk megfelelő ajándékot, hiszen a feljebb felsoroltakon kívül még kerti, világítástechnikai, konyhai árucikkek, baba-mama termékek, játékok és kisállat felszerelések is vannak, megannyi hasznos dolog, ami persze nem csak karácsonykor, de bármikor jól jöhet az embernek.

A kiszállítás ráadásul egyfelől országos, tehát tényleg bárhová rendelhetünk, másfelől pedig, ha raktáron lévő termékek közül válogatunk, akkor igen hamar meg is érkezik a csomagunk, ugyanis ilyenkor általában 72 órán belüli szállítással lehet számolni.

Én tehát bátran ajánlom mindenkinek a www.50szazalek.com sok-sok akciót ajánló webshopját, aki stressztől, zajtól és tolongástól mentesen szeretne bevásárolni, egészen úgy, mintha nyaralna közben, hiszen a pihenésnél tényleg nincs fontosabb.