CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás: Acélpartner Kft.!

Így függ össze az acélmegmunkálás a vendéglátással

Az ember szinte nem is gondolná, milyen sokrétű feladatot jelent, ha valaki vendéglátással foglalkozik. Hihetetlenül sok mindenbe bele lehet látni a vendéglátás területéről, ezért néha már-már irigylem is az ebben a szektorban dolgozó ismerőseimet. Részemről persze dupla az öröm, mert nem csak első kézből hallgathatom a tapasztalataikat, történeteiket, amelyeket a mindennapos munkavégzés kapcsán elmesélnek nekem, hanem a vendégszeretetüket is élvezhetem. Nem egyszer fordult már elő, hogy a hotelben dolgozó ismerőseim kedvezményesen tudtak szobát foglalni a részemre, vagy elkísérhettem őket VIP rendezvényekre is. Ezek mindig nagy élményt jelentettek, de a legutóbbi mondhatni minden korábbi várakozásomat felülmúlta. Most ugyanis egy teljes épületvezetést kaptam a hotelen belül, és olyan helyiségekbe is bepillantást nyerhettem, ahová egyébként civilek nem mehetnek be.

Lángvágás, CNC plazma megmunkálás, gépi forgácsolás: Acélpartner Kft.!

Így történt, hogy többek között a hotel konyhájába is benézhettem, és csak ámultam a dizájnon! Gondolom, el tudjátok képzelni, egy nagy hotelnek milyen ipari konyhája lehet, mégis, a rengeteg acél szerkezet és bútor valósággal lenyűgözött. Mint az ismerősömtől megtudtam, az Acélpartner Kft-vel vannak kapcsolatban, ha acélmegmunkálásról van szó, és jó szívvel ajánlják őket más cégek figyelmébe is. Így amikor végeztünk a körbevezetéssel és visszatértem a szobámba, rá is kerestem az említett cégre. Lángvágás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás – ehhez hasonló kifejezések kapcsán dobja ki a kereső az Acélpartner Kft. honlapját. Izgalmasan hangzott, különösen nekem, én ugyanis korábban nem igazán voltam képben például a lángvágás technikájával. Az Acélpartner Kft. azonban igencsak jártasnak tűnik abban, hogyan kell mesterien megmunkálni a szilárd acélt! A honlapjuk szerint foglalkoznak szerkezeti acélokkal és enyhén ötvözött acélokkal is, mindezt általános rendeltetésre munkálják meg.

A munkavégzéshez egyébként profi lángvágó berendezésekkel is rendelkeznek. Az interneten utána is néztem, milyen lángvágó eszközöket ajánlanak nehézfémek megmunkálására, és bizony az Acélpartner Kft. honlapján említett MESSER (Burny) típusú lángvágó gépet is megtaláltam a felsorolásban! Ezek közül a műhelyben háromféle változat is elérhető. Így például 2 négy fejes és egy 6 fejes változattal is rendelkeznek a gépekből. A gépekhez pedig különböző méretű asztalok is járnak a megmunkáláshoz. De aki ennél is több információra vágyik, az sem fog csalódni, a honlapon ehhez is hozzájut! Ti tudtátok például, hogy a tiszta propángáz segít szép vágási felületet biztosítani még a legvastagabb lemezek esetében is? Én korábban sosem tudtam elképzelni, vajon hogyan zajlik egy acéllemez megmunkálása, de ahogy olvasom a leírást az Acélpartner Kft. honlapján, szinte látom magam előtt a szakembereket, akiknek a keze alatt hajlik az acéllemez.

Ne habozzatok, és kérjétek árajánlatot még ma!

Az is olvasható a honlapon, hogy a cég sürgős munkákat vagy rövid határidejű egyedi megrendeléseket is elvállal. A már említett eszközpark ugyanis lehetővé teszi a számukra, hogy előre dolgozzanak, vagy rugalmasan átalakíthassák a munkavégzést. 5-350 milliméter vastagságig és 4 x 12 méteres acéltábla méretig szinte bármilyen kérést tudnak teljesíteni! De ha valakinek plazmavágásban, felülettisztításban, élletörésben, vagy forgácsolásban lenne szüksége segítségre, az is nyugodt szívvel lépjen kapcsolatba az Acélpartner Kft. munkatársaival. Összefoglalva: ha tehát lángvágás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás témakörben kerestek az interneten, biztosan találkozni fogtok az Acélpartner Kft. honlapjával. Vessetek rá egy pillantást, és ha acélmegmunkáláshoz kerestek megfelelő szakembereket, mindenféleképpen kérjetek tőlük árajánlatot a honlapon található elérhetőségek egyikén!