Egy éttermi szoftver megkönnyíti a szállás tulajok életét is

Ha egy szállót, esetleg egy étteremmel egybekötött kis fogadót vezetünk, akkor sok dolog hárul ránk. A legutóbbi vidéki kiruccanásomkor erről volt alkalmam megbizonyosodni. Egy kedves hölgy vezette a fogadót, és a rengeteg tennivalóból ki se látszott. Gondolkodni kezdtem, hogy hogyan lehetne ennek a kedves hölgynek megkönnyíteni a vállalkozói életét, és végül beugrott a megoldás. Az éttermi szoftver remek lehetőség arra, hogy szervezetebben és olajozottan működhessen a megálmodott üzletünk.

Miben segíthet egy éttermi szoftver az üzletünkben?

Az eSystem Éttermi Szoftver megtalálható az uzletiszoftver.com kínálatában. Ez a cég azon dolgozik, hogy minden megrendelőjük megtalálhassa a számára legideálisabb üzleti szoftvert a piacon. Mivel sok szoftverfejlesztő csapattal állnak kapcsolatban, így széles palettáról válogathatnak az ügyfeleik. Mindezek mellett küldetésüknek tartják, hogy a kellő szakmai odafigyeléssel és a megrendelőik iránti elkötelezett munkával minden fél számára kedvező üzleteket kössenek. Kívánhatna ennél többet egy vállalkozó? Mint, hogy a vállalkozásának egyéni igényeire szabva találhassa meg a legjobb szoftver csapatot, akik megkönnyítik majd az üzletvezetés mindennapi munkáját.

Az eSystem Éttermi Szoftver képes arra, hogy megalkosson egy asztaltérképet, amelynek összeállítása a legpontosabban ábrázolja majd a vállalkozás arculatát. Mindegy, hogy az ügyfél egy aprócska kávéházat üzemeltet a belvárosban, egy robusztus fogadót vidéken vagy egy felkapott sörözőt a bulinegyedben. Mindenkire van megoldásuk, hiszen az élethű asztaltérkép segítségével csökkentik a félreértések lehetőségét, mivel pontosan azt mutatja majd, amiben az ügyfél jeleskedik, sem többet, sem kevesebbet. Ez mindenki számára előnyös, hiszen így az új munkatársakat is megkíméljük a kínos helyzetektől, és segítjük a szoftver segítségével a gyorsabb betanulásukat. Így persze mi is nyerünk, hiszen vállalkozóként a jó munkaerő a legfontosabb.

Emellett még sok lehetőség rejlik ebben az éttermi szoftverben, mint például a virtuális személyzeti vagy reprezentációs asztal. Ezeket a funkciókat előre, a vállalkozásban lefektetett szabályok alapján lehet megalkotni. Így a terhelések akciósan, beszerzési áron vagy a készlet levonásával történnek.

A törzsvendég felület is kialakítható az éttermi szoftver segítségével. Ezáltal a sűrűn visszajáró vendégeinket kedvezményekben részesíthetjük, sőt a törzsvendég kártya hozzárendelésével ez még egyszerűbb lesz. A rengeteg előnyökön túl még sok hasznos funkció fedezhető fel ebben az éttermi szoftverben. A készletezés problémáját is orvosolja, hiszen a bevételezés és alapanyag selejtezés vagy a visszáru kezelés jóval könnyebb lesz a szoftverrel.

Rengeteg előnnyel jár egy éttermi szoftver beszerzése

A rendezett menü sorban minden lehetőséget megtalálunk, és ehhez nem kell elkattintani. A munkafolyamatokról a rendszer azonnal elismervényt állít elő, bizonylatot készít, és ezeket akár ki is nyomtathatjuk szükség esetén. A lekérdezések többsége diagrammon rendezve is megjelenik a jobb átláthatóság kedvéért. A vendéglátói statisztikák is pontosan állíthatóak.

Minden ilyen funkció elősegíti, hogy a mindennapi munka könnyebb legyen. Az idő pénz, és ezt a szoftverek segítségével megtakaríthatjuk magunknak. A vállalkozók élete egyébként sem könnyű, rengeteg stresszel és teendővel jár, de ennyivel biztosan érdemes megrövidíteni ezek sorát. Minden munkafolyamat logikusan átlátható és gördülékeny lesz, nem kell aggódni a félreértéseken sem. Egy vállakozás jóhírét és hívogató erejét a professzionális eszközök csak javítani tudják.