Egy nyaralás alatt ismerkedtünk meg a legjobb motorgumi akcióval

Egyszer az egyik barátnőmmel, Ágival elhatároztuk, hogy ha már nyár, akkor nekünk is járhat végre egy hosszabb hétvége, amikor kicsit  kikapcsolódunk és búcsút intünk a munka-otthon körforgásából álló unalmas hétköznapoknak. Be is fizettünk egy 4 napos wellness hétvégére a csodálatos Lillafüredre. A helyszín magával ragadó és ellenállhatatlan, régi közös álmunk volt, hogy felkeressük azt.

Egy szívdöglesztő motoros bukkant fel a szálloda környékén

Mikor végre elérkezett a nagy nap és megérkeztünk a helyszínre, a  parkolóban a barátnőm jó szokásához híven rögtön kiszúrt egy férfit. A delikvens éppen egy Eduro motorra támaszkodva nyomkodta a telefonját. Ági, a barátnőm – aki cseppet sem volt gátlásos -szinte azonnal szóba elegyedett az idegennel, hisz egy közös témájuk már akadt : a motorok. 

Nagyon kedves és nyitott volt a srác, és a bemutatkozást követően elmondta, hogy éppen motorgumit nézegetett. Eddig nem túlzottan győzte meg az interneten található választék, éppen próbálja összehasonlítani az aktuális motorgumi akció ajánlatokat, hogy megtudja, mégis melyikkel járna anyagi szempontból a legjobban. Ági pedig, aki szintén szeret motorozni, lelkesen kérdezgette a motorgumi jellemzőiről: mégis milyen abroncsra lenne szüksége, tömlős vagy tömlő nélküli? Párban vásárolna vagy csak külön elsőt és hátsót?

Ági elképesztő motorgumi akció ajánlata

Beszélgető partnerünk válaszai után Ági azonnal ajánlotta ezt az oldalt, ahol szerinte remek motorgumi akció várja az odalátogatókat. Máté – így hívták ugyanis a srácot – azonnal fel is kereste az oldalt és meglepődve tapasztalta, hogy itt valóban jobb lehetőségek vannak, mint azokon az oldalakon, amelyeket eddig nézett. Hiszen páros motorgumi akció keretében is érvényesíthetőek a kedvezmények az oldalon.

A beszélgetésből fény derült számomra arra is, hogy milyen okokból érdemes abroncsot cserélni még a defekten kívül: többek között például akkor, ha a gumi elöregedik és már nem megfelelő a tapadása, elkopik, esetleg a szelep sérül meg vagy bármi más tényező adódott, ami a motorgumi cseréjét eredményezi. A motortire a kereskedésen kívül gumicserével is foglalkozik, előzetes időpont foglalását követően, amit online vagy telefonon lehet intézni.

Ami külön kiemelendő, hogy a motorgumi cserére is 6 hónap, magukra a gumikra pedig 12 hónap garanciát vállalnak , úgyhogy ezért is érdemes a szakértői munka mellett dönteni az otthoni csere helyett. Sőt, akkor is szívesen vállalják az abroncsok cseréjét, ha az nem náluk lett megvásárolva a motorgumi akció keretében (természetesen ilyenkor sajnos ugrik a 12 hónapos garancia). Ha pedig esetleg egy robogó szorulna gumicserére, azt is kedvezményesen végzik el, amennyiben a webshopon került megvételre a gumiabroncs. Az online foglalások és az elvégzett munkák után pedig akár törzsvásárlói kártyára is szert tehetünk, ami -10% kedvezményt ad a szervizben elvégzett szolgáltatásokra.

motorgumi akció

Máté nemcsak új gumit, de új barátokat is szerzett

A feltételek és az árak óriási mosolyt csaltak Máté arcára és nemcsak a motorgumi akció aratott nála sikert, de az a számos kapcsolódó kedvezmény is, amit igénybe lehet venni a motortire weboldalán. Megállapodtunk, hogy másnap mindenképp felhívja a webshopot és további motorgumi akció és vásárlási feltételek után érdeklődik. Ilyenek ezek a pasik, sosem elég az információból. Egy pár kedves mosoly kíséretében megköszönte Áginak az ajánlást, majd hálája jeléül elvitte egy körre a motorjával. Én viszont már nagyon szerettem volna birtokba venni a szállást és élvezni végre a pihenést. De Ági úgy pattant fel Máté mögé, mint aki egész életében erre a pillanatra várt. Csakúgy porzott utánuk a szállodát övező út…