Egy szállodában elengedhetetlen a makulátlan tisztaság

Amikor valaki szállodát, vendégházat, panziót nyit és teljesen a semmiből érkezik a vendéglátás világába, sok olyan dologgal fog szembesülni, melyekre korábban nem gondolt. Még akkor is, ha azt hiszi az ember, hogy mindenre gondolt és minden tekintetben körültekintően tervezett, kalkulált, lesznek váratlan dolgok.

Ilyen például a takarítás, melyhez, ha nagy teljesítményű, profi eszközöket szeretnénk, akkor igen mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Ezt sok kezdő vállalkozás nem is engedheti meg magának, de nem is kell ilyen nagy kiadásokkal számolnunk ahhoz, hogy tisztaság legyen a szállodánkban.

A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas kínál erre megoldást, megoldásokat. Egy olyan bérleti konstrukciót, mellyel kiszámíthatóak lesznek a költségeink és közben a prémium gépek is garantáltak.

Ezek egyike a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas, ami egy egytárcsás takarítógép. 43 centiméteres munkaszélességgel rendelkezik, a súlya pedig 42 kilogramm. Ez egy nagyon sokoldalúberendezés, ami ergonomikus, biztonságos és egyszerűen használható. Például sikálásra, alaptisztításra, de a spray-tisztítás, a polírozás, a parkettatisztítás, a samponos szőnyegtisztítás és a kristalizálás is véghez vihető ezzel a géppel.

A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas egy ergonomikus kialakítású berendezés. Ami azt jelenti, hogy az irányítókarja formatervezett, állítható magassága szintén a kényelmet szolgálja, csakúgy, mint az alacsony rezgéskibocsátás, valamint az alacsony zajszint és még a beindítása is könnyű és halk.

A biztonságról sem szabad megfeledkezni. A zárt irányítókar gondoskodik a kezek védelméről, az elektronikai biztonságról pedig a dupla szigetelés és a dupla biztonsági zár gondoskodik. Ráadásul ez egy egyszerű berendezés, egyszerűen lehet működtetni. A kiegészítők rögzítéséhez nincs szükség semmilyen szerszámra és a tárolása és a szállítása is egyszerű, ugyanis össze lehet csukni.

Többek között ezt a gépet is kínálja a greenwaykft.hu, ahol prémium minőségű takarítógépeket kínálnak, mindenki számára. Olyan szolgáltatási csomagot alakítottak ki, aminek segítségével nem kell mi magunknak megvásárolni ezeket a gépeket, tehát a kezdeti nagyobb költségeket el is felejthetjük, csakúgy, mint az üzemeltetési költségeket.

Ráadásul a full szerviz konstrukció révén a Greenway szakemberei elvégzik a rendszeres megelőző karbantartásokat, ennek része a szervizköltség is, tehát a kiszállási díja, a munkadíj és az alkatrészek ára is. Ha probléma van a berendezéssel, akkor 24, de akár 12 órán belül is a helyszínre érkeznek. Valamint a konstrukció része az oktatás és szaktanácsadás is, és ez tartalmazza a kopó alkatrészek korlátlan cseréjét is.

Aki tehát bármilyen takarítógépet szeretne, akár nagyobb teljesítényűt, ráülős, vagy álló, illetve gyalogosan kísérhető gépet, vagy akár seprőgépet, annak a greenwaykft.hu weboldalán van a helye. Itt ugyanis megtalálhatók azok a prémium minőségű, tartós és biztonságos, kényelmes takarítógépek, melyek segítségével tisztaságot varázsolhatunk az érintett területre.

Érdemes elmenteni ezt a weboldalt. Hisz bármikor szükségünk lehet egy takarítógépre. Igénytől függően pedig a Greenway többféle berendezést kínál. Mint már szó volt róla, ezek mind magas minőséget képviselnek. Tartós és megbízható berendezések. Melyek nagy segítséget nyújtanak a mindennapokban. Modern gépek, melyek víztakarékosak, és pontosan adagolják a tisztítószereket is. A tiszta környezetet nem is olyan nehéz fenntartani, ha odafigyelünk rá. A vendégeink is meg fogják köszönni ezt.