Egyen póló az induló panzióba

Régi vágyam volt, hogy legyen egy saját panzióm, az életem pedig úgy alakult, hogy most meg is valósíthatom ezt az álmom. Meg volt az épület, meg voltak a szükséges felújítások, az új bútorok beszerzése, meg volt az induláshoz szükséges személyzet, minden csodálatosan alakult. Nem vagyok egy karót nyelt személyiség ezért, szerettem volna, ha fiatalosság és lazaság jellemzi a helyet, egy dolgot viszont nagyon szerettem volna: ha lenne egy egyenruha, ami jelzi a vendégek számára, hogy kik tartoznak a személyzethez. Mint mondta, nem szeretem a nagyon kötött dolgokat ezért úgy gondoltam, hogy egy egyszerű egyen póló tökéletes megoldás lesz erre a problémára.

Mindent gyorsan és egyszerűen oldok meg

Nem szerettem volna beszerzőkörutat tartani, tudtam, hogy manapság már lehet ilyesmit a neten is kapni, ezért nemes egyszerűséggel csak beírtam a Google keresőbe, hogy online póló rendelés. Így találtam rá a lolmarkt.hu oldalra. Minden olyan feltétel és szempont, ami számomra fontos volt, az megvolt náluk. Lehetőség a nagy mennyiségű rendelésre, gyors szállítás, minőségi anyagok, rugalmasság, elérhetőség, és persze megannyi referencia.

Mivel a panzió logója meglehetősen egyszerű, szerettem volna egy kicsit megbolondítani a pólókat és mivel láttam, hogy abban is segítenek, hogy ha valakinek csak elképzelése van. Ezért felhívtam őket, hogy valamit hozzunk össze közösen. Az ügyfélszolgálatos hölgynek nagyon jó ötletei voltak, alig fél óra alatt pedig sikerült mindent átbeszélni, és nem sokkal később küldte is a kész grafikát. Egy-két dolgot még változtattunk rajta és már meg is rendeltem a pólókat. Valóban 2 nap múlva már a portán landoltak a csomagok.

Nem csak a pólókat lehet itt kapni

Nagyon megtetszettek a pólók, valóban nagyon jó anyagúak voltak és látszott rajtuk, hogy nem fognak szétesni pár mosás után, bírni fogják a strapát. Mivel ennyire megvoltam velük elégedve, visszatértem még az oldalra, hogy jobban körülnézzek. Láttam, hogy nem csak pólókat, hanem fémpoharakat és szájmaszkokat is gyártanak. Mind a kettőből még rendeltem egy jó nagy mennyiséget. A fémpoharak nagyon jól fognak mutatni a reggeli alatt, a szájmaszkokat pedig a személyzet fogja megkapni, hiszen amilyen időket élünk mostanában, fő a biztonság.

Ha valaki online póló rendelésen töri a fejét, erre az oldalra mindenképpen látogasson el, nem csak nagy tételben lehet tőlük rendelni. Nagyon segítőkészek és tele vannak jobbnál jobb ötletekkel.