Energetikai tanúsítvány ajánlásából jegyek borkóstolásra

Barátnőmmel, Renivel évek óta minden nyáron elmegyünk egy lányos nyaralásra, és az utóbbi két évben az eddigi szokástól eltérően ugyanabba az aprócska apartmanba mentünk, mert a gyönyörű környezet és főként a házigazdák kedvessége, a családias hangulat teljesen elbűvölt minket.

Sajnos azonban amikor idén elmentünk, Gábor bácsi, a tulaj elmesélte nekünk, hogy sajnos el kell adják a házat, s bár maga az ok nem is lehetett volna vidámabb, hiszen frissen született unokájukhoz akartak kicsit közelebb költözni, a házat azért sajnálták, hiszen sok-sok éve éltek benne, és az apartmanként való üzemeltetéssel se volt gondjuk, nagyon szerették csinálni. Vérbeli vendéglátók voltak, olyanok, akik bár nem tanulták ezt a szakmát, mégis jobbak sokaknál, akiknek papírja van, egyszerűen azért, mert a természetük, a habitusuk alapján erre a szakmára vannak teremtve.

Szóval sajnáltuk a költözést, viszont kiderült, hogy a tervek szerint ott is folytatni fogják a vendéglátást, szállásadást, ahová költözni fognak, ennek pedig természetesen nagyon örültünk. Reni még az energetikai tanúsítvány készítése kapcsán is tudott tanácsot adni Gábor bácsinak, mert nemrég a barátja is ingatlan adásvételt bonyolított, úgyhogy ezekben a dolgokban ő most eléggé otthon volt.

Ez a cég egyrészt árgaranciát vállal , tehát ha az ügyfelük jobb ajánlatot talál az övékénél, akkor vállalják, hogy azon az áron készítik el a tanúsítványt, másrészt pedig az energetikai tanúsítvány készítése elképesztően gyorsan zajlik náluk, az adatok alapján 24 órán belül készül el az irat.

Gábor bácsiék így velük szerződtek végül, és annyira elégedettek voltak, hogy hálából az ajánlásért még küldtek is Reninek egy kétszemélyes, borkóstolásra szóló jegyet.