Érdekes élettörténetek a vendégek szájából

Rengeteg típusú vendég fordul meg nálunk, van, aki nyitott, rengeteget beszél velünk, a személyzettel és van aki csak jön és megy.

A minap volt nálunk egy idősebb pár, akik ünnepelni jöttek. Másnap már azt is elmondták, mit ünnepelnek: A férje már egy éve józan.

Elmondásuk szerint hosszú évekig alkoholista volt, és az, hogy egyszer majd nyaralni jönnek egy hotelbe, józanon, elképzelhetetlen lett volna a számukra.

De sikerült leszokni a férjnek a felepulok.hu segítségével. Ez az intézmény egy magán rehabilitációs központ. Sok helyen próbálkoztak, de nem hozott sikert, a feleség már kezdte feladni, mikor találkozott ezzel az oldallal. A felepulok.hu/blog/13-az-alkoholizmus-fokozatai-hol-kezdodik-valojaban-az-alkoholbetegseg oldalon nézte meg az alkoholizmus fokozatait és mikor felismerte a férje tüneteit, rájött, hogy nagy a baj és most már muszáj lesz lépnie.

Nem szeretett volna már tovább otthon kísérletezni, elege volt a haszontalan csoportokból, igazi javulást szeretett volna, ezért választotta a felepulok.hu/blog/13-az-alkoholizmus-fokozatai-hol-kezdodik-valojaban-az-alkoholbetegseg oldalt.

Itt megkapta azt a segítséget, amit remélt, egy 28 napos felépülési programban vett részt a férje, ahol sikeresen megtanulta, hogyan maradjon józan. A személyzet, a szakértők nagyon sokat segítettek neki abban, hogy le tudja tenni az alkoholt és felhagyjon ezzel a káros szenvedélyével.

Azt mondta, nem volt könnyű, de meghozta a gyümölcsét a program, most már egy éve nem iszik.

Sokan küzdenek alkoholproblémákkal, jó volt hallani egy olyan történetet, ami sikerrel zárult. Sok ember jön hozzánk, mind más céllal, szeretem megismerni a történetüket, főleg, ha jól végződik.