Lehet babával utazni? Mire kell készülni?

Tévedés, hogy kisbabával nem lehet utazni. A mi tapasztalatunk az, hogy egy éves kor alatt jobban lehet utazni sok szempontból, mint a fölött. Az ok az akarat: 1 éves kor alatt nagyon nem kérdőjelezi meg a legtöbb gyerek a külvilág történéseit és nem próbálja azokat befolyásolni. Persze más dolgok pedig épphogy jóval nehezebbek, de mi például több országba is eljutottunk néhány hónapos fiunkkal.

Többek között pelenkát is be kellett szerezni, ezt pedig a Lord Shopban, a https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet linken is meg lehet tenni. Fontos, hogy eleget vegyünk és vigyünk, de ne túl sokat: erre akkor figyeljünk, ha a pelenka szettek almenüben nézelődnénk. Mert a túl sok pelust könnyen kinőheti a gyerekünk, főleg, ha szeret enni és gyorsan nő.

Ha a Lord Shopban kiválasztottunk egy-két (csomag) megfelelő pelenkát itt: https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet, érdemes tovább is nézelődni a menüpontok között. Találunk saját márkás borotvákat, szúnyogriasztókat, az idei év slágerét (sajnos), a szájmaszkot, textil pelenkát, sebtapaszokat, szájápolási kellékeket, kozmetikumokat mindkét nemnek, szappanokat és kézmosókat, ajándék illatszereket, nedves törlőkendőket (és ezekből szetteket), sőt, még vitaminokat, gyertyákat, mécseseket és illóolajokat is.

A vírushelyzet miatt személyes átvétel nem lehetséges a raktárból, külön boltja nincs a Lord Shopnak, úgyhogy válasszuk az elérhető és biztonságos módszert, a házhoz szállítást. Lehet 750 Ft-ért a GLS futáros, “hagyományos” vagy legalábbis máshol is megszokott módszer, vagy lehet szó a Lord Shop saját futárszolgálatáról, a túrajáratról is. Ezzel Budapest egyes részein és az agglomeráció sok településén, megadott időpontban tudják hozzánk eljuttatni a választott termékeket.