Még a nyaralás közben is tanulni fogunk a kisfiammal

Már mindannyian nagyon várjuk a nyarat a családdal, és erősen reménykedünk benne, hogy a kedvenc Balaton parti szállodánk is újra kinyit majd. Szinte minden évben eltöltünk itt néhány napot, mondhatni már törzsvendégeknek számítunk. Nagyon kedves volt velünk mindig a szálloda személyzete, és tényleg mindenben próbálnak a rendelkezésünkre állni. Nem véletlen, hogy nyaranta emellett a szálloda mellett tesszük le a voksunkat.

Ez a nyár ráadásul különösen izgalmas lesz, ugyanis a kisfiam, Dávid szeptembertől kisiskolás lesz! Bizony már alig várja, hogy általános iskolás nagyfiú legyen. Igyekeztünk őt lélekben is felkészíteni arra, hogy mi vár rá. Minden vágyunk az, hogy Dávidnak az iskolába lépve sikerélményei legyenek, hiszen ez a későbbi tanulmányi eredményeire is befolyással lesz. Hogy biztosra menjünk, a szilvia-logopedia.hu/finommotorika-fejlesztese.php oldalról beszereztünk egy szuper iskolai előkészítő gyakorlatokat tartalmazó gyűjteményt. A Látogatás a vonalak birodalmába egy grafomotoros elemekre épülő fejlesztő könyvecske, aminek segítségével megalapozhatunk a gyerekek írás és vonalvezetési készségének, és fejleszthetjük vele a logikai és kombinációs készségüket, valamint a tájékozódási képességüket.

A kötettel a gyerekek játszva sajátíthatják el ezeket a képességeket, és gyakorolhatják a kreatív feladatmegoldást. A színes grafikáknak és aranyos illusztrációknak köszönhetően a feladatok 100%-ig lekötik a figyelmüket, és felkeltik az érdeklődésüket. A feladatok a könnyebektől a nehezebbek felé haladnak, tehát a fokozatosságnak köszönhetően nem fogják úgy érezni magukat a kicsit, mintha egyből a mély vízbe dobnánk őket.

Dávid annyira élvezi ezeket a feladatokat, hogy kijelentette, hogy a balatoni nyaralásunkra is magunkkal kell vinni a felkészítő könyvet!

Ha felmentek a https://szilvia-logopedia.hu/finommotorika-fejlesztese.php oldalra, akkor láthatjátok, hogy nem a finommotorika az egyetlen téma, amiben segíteni tudnak. A Látogatás a tudás birodalmába 1-2 kötetek például az anyanyelvi készségeket, a szókincset, az emlékezőképességet és a vizuális és hallási figyelmet fejleszti. A Látogatás a beszéd birodalmába feladatgyűjtemény pedig a nyelvi késés, illetve a nyelvi zavar terápiás orvoslásához használható. Ezek mellett pedig szókártyákat és matricákat is lehet innen rendelni.

Az összes https://szilvia-logopedia.hu/finommotorika-fejlesztese.php linken elérhető könyvet szakszerűen profik állították össze, és szakemberek, szülők és intézmények egyaránt sikeresen alkalmazhatják. Nekem például elég volt csupán az oldalon található kisegítő leírásokat elolvasnom, a többi pedig jött magától. A végeredmény pedig az, hogy nagyon élvezzük a játékos tanulást. Biztos vagyok benne, hogy Dávid jelentős előnyre tett szert, már ami az írástanulást illeti. Én pedig boldog vagyok, hogy egy kicsit én is kivehettem a részemet a tanításából, ahelyett, hogy egy felkészítő foglalkozásra írattuk volna be. A közös tanulás ugyanis a szülő-gyermek kapcsolatot is erősíti, én ezt vallom.

Ha szeretnétek megrendelni valamelyik aranyos feladatgyűjteményt, akkor nincs más dolgotok, mint a megrendelés fülre kattintani a https://szilvia-logopedia.hu/finommotorika-fejlesztese.php oldalon, a többi pedig már úgyis magától értetődő. Lehetőség van előre utalással, online bankkártyával, vagy 15.000 forintig akár utánvéttel is fizetni. Az online kifizetett rendeléseket már 36 órán belül kiszállíttatják a GLS futárszolgálattal. 26.000 forint feletti rendeléseknél pedig még szállítási költséget sem kell fizetni, ugyanis ilyenkor a Szilvia logopédia azt magára vállalja.

Én épp most rendeltem meg a Látogatás a tudás birodalmába 1-et. Nyáron ezt fogjuk nyűni Dáviddal a Balaton partján.