Megtaláltuk a tökéletes boltot, a nyaralás kiegészítéséhez

Ugyan messze van még a nyár, meg a jó idő, és az se biztos, hogy mehetünk-e egyáltalán, de jó, ha mindenre időben felkészülünk. Ezért nem csak a leendő szállásnak néztünk utána, hanem annak is, hogy mi hiányozhat a csomagjainkból. Így találtunk rá az expressz boltra, ami egy kiváló internetes web shop. Itt nem csak hogy áruk széles választékával találkozhat az ember, de rendkívül kiváló áron is lehet tőlük rendelni. Na de ezzel egy kicsit előre is szaladtam.

Expressz bolt

Főleg felfújható matracokat nézegettünk, mert azokból volt hiány, és találtunk is pár nagyon jó pofát, de ami nekem igazán tetszett az egy konkrét felfújható kanapé volt, a páromnak meg persze egyből a banán alakú kellett. De hála ennek az oldalnak, arra is találtunk megoldást, hogy mi van, ha nem tudunk elmenni rendes nyaralásra? Szerencsére kertes házunk van, nagy udvarral, és már régóta gondolkozunk egy medence beszerzésén. Mindkettőnknek elég kiszámíthatatlan a munkája, így a nyaralásokat is néha kész rémálom megszervezni, Viszont egy medencével gyakorlatilag annyival lenne több dolgunk hogy naponta kétszer ki kéne porszívózni olyan speckó porszívóval, és már pancsolhatunk is. Mivel a helyzet amúgy se néz ki olyannak, hogy a nyáron már mehetnénk akárhová, ezért inkább megrendeltük az egyik olyan közepes méretű medencét a matracok mellé. Azért nem egy kisebbet, hogy esetleg áthívhassuk pár barátunkat, ha úgy esik a dolog.

Persze az expressz bolt nem csak a nyaralni vágyóknak kínál megoldást az esetleges nehézségeikre, itt mindenre lelhetnek valamit. Az egyik ismerősömnek például azért ajánlottam nagyon, mert kertészkedni szeretne, de minden olyan sokba kerülne, hogy úgy gondolta, ez egy halva született hobbi ötlet volt. Pedig ahogy mondta, nagyon jól jött volna a stressz és a szorongás leküzdésében, amivel ebben az egy évben küszködik. Gondoltam, nem árthat neki, ha megmutatom ezt az oldalt, maximum azt mondja rá, hogy nem. A vége az lett, hogy a legdrágábbnak mondható berendezéseket innen rendelte meg, töredékéért annak, amit más web shopokban látott.

Persze félt, mert fenn állt a lehetősége, hogy minőségben nem lesznek olyan jók, egy darabig nagyon vacillált is ez miatt. De nagyon pozitívan csalódott bennük. Közben pedig én azzal nyugtattam, hogy ha esetleg mégse lenne olyan, mint amilyennek elvárta volna, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy 14 napon belül visszaküldje. Ebben az esetben pedig, mint a legtöbb web shopnál, (bár az időkeret ugye változó) visszafizetik a vételár teljes összegét.

De nem csak a kertészkedőknek tudom a ajánlani az oldalt, hanem azoknak is, akik esetleg a tökéletes húsvéti ajándékot keresik a szeretteiknek. Legyen szó kicsi vagy nagy meglepetésről, itt szerintem egyszerre lehet találni aranyos és praktikus ajándékokat. Én például erősen utaltam a páromnak, hogy mennyire örülnék egy függőágynak (ráadásul a leírtak alapján itt egyből kétszemélyeset lehet venni), neki pedig valami szakáll ápolós cuccban gondolkoztam. Abban még nem döntöttem, pontosan mit, de valamit majd csak rendelek innen. Mert az én drágám gyenge pontja a szakálla, olyan értelemben hogy nagyon ápolja, és rendkívül jól is áll neki.

A kisgyerekeseknek is érdemes lenne ide látogatni, mert ugyan oda konkrétan nem néztem be, de van külön baba, gyerek szekciójuk is. Biztos ott is nagyon sok jó dolog lehet, de mivel minket nem érint még a dolog, ezért azt hagytam, hadd legyen meglepi, majd ha oda kerülünk, hogy szükségünk lesz rá. De ugyan így, az autók vagy az elektronikai cuccok szerelmesei is megtalálhatják a kedvükre való kis terméket. Én például a matracok és a medence mellé még egy Bluetooth headset-et csempésztem be. Egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ne tegyem. A rendes zsinóros füleseket havonta gyilkolásztam, és nem volt egy olcsó mulatság. Szóval, bár ezek elvileg kétszer annyiba kerülnek itt (máshol ennek a sokszorosába, tehát abszolút megérik még így is), mint egy zsinóros fülhallgató, ha csak egy fél évig bírják, már akkor is bőven megszolgálták az árukat.

Na, de mi van a szállítással és a fizetéssel?

Mivel a mi csomagunk meghaladta a maximum 40 kilót, ingyenesen kiszállították, de akár egyedi ajánlatot is küldhettek volna, ahogy ez a szállítási feltételeknél meg is van jelölve. Ha nem ilyen kivételes esetbe tartoztunk volna, akkor a minimum szállítási költség olyan 1600 forint körül van, ez nulla és tíz kiló között, az felett pedig 10 kilónként plusz egy ezres 40 kilóig. Eddigi internetes tapasztalataim alapján ez egy teljesen korrekt szállítási árazás, a legtöbb web shop hasonlóan csinálja. Nem hiszem, hogy összességében ennél olcsóbban meg tudtuk volna úszni egy másik online bolton keresztül.

Fizetni pedig utánvéttel és előreutalással is lehet, készpénzzel vagy kártyával. Értelem szerűen, kinek mi a kényelmesebb, miben bízik meg jobban. Mi előre utaltunk, mivel nagy összegről volt szó, és semmi problémát nem tapasztaltunk, a rendelésünk is időben és hiánytalanul érkezett meg.

Annyi biztos, hogy ha legközelebb is hasonló termékekre lenne szükségünk, vagy ajándék dilemmába kerülök, innen fogok rendelni. Olcsó és jó termékeket kínálnak, nem kell rá egy-másfél hónapot várni, könnyen, gyorsan átvehetők a termékek, és mindig tudom, hová forduljak, ha kérdésem van. Ha nektek is szimpatikus ezek alapján az expressz bolt, látogassatok el hozzájuk bátran. Link a cikkben 😉