Mi kell egy pénzügyileg stabil cég vezetéséhez?

Mi kell egy pénzügyileg stabil cég vezetéséhez? – ezt a kérdést szerintem már nagyon sokan feltehették. Nekem van is rá egy lehetséges válaszom: például egy iparűzési adó mentes székhely Újlengyel területén. Ezt onnan tudom, hogy az a cég is ezt a szolgáltatást veszi igénybe, ahol én dolgozom. Mi magunk beszállító szolgáltatást nyújtunk szállodák részére. Mi szállítjuk be a szállodák éttermének részére az alapanyagokat a hétköznapokban. De a szállodákban megrendezésre kerülő különleges eseményekre, konferenciákra is vállalunk catering szolgáltatást. Mostanában a járványhelyzet miatt a szállodák elég nagy bajban vannak, hiszen szinte nincs semmi bevételük. Ezáltal a mi keresetünk is megcsappant, de lehetne ennél sokkal rosszabb is.

Nagy segítség ebben a helyzetben számunkra a iparűzési adó mentes székhely Újlengyel területén. Jelentős összegeket spórolhatunk meg általa minden hónapban. Ez a sokrétű szolgáltatás (nem sokára arra is kitérek, mi mindent tartalmaz) összesen csupán 39.900 forint + áfa költséget jelent 6 hónapra. Egy hónapnyi szolgáltatást még ráadásul ingyenesen is igénybe vehettünk. A székhelyszolgáltató cég, akikkel pedig szerződésben állunk, szintén remek munkát cégeznek. Maga a szerződéskötés sem volt túl bonyolult és időigényes, és még az ügyvédi munka díját is megspórolhattuk, hiszen azt is ők állták.

De akkor nézzük is mit kapunk a pénzünkért! Először is, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kihelyezik a cégtáblánkat az újlengyeli kirendeltségüknél. Aztán, képviselnek minket a hatóságok előtt. Az összes a székhelyre beérkező postai küldeményünket ingyenesen továbbítják felénk. Ha ügyféllel kell üzleti találkozót tartanunk, akkor pedig még tárgyalót is biztosítanak. Látható tehát, hogy mennyi mindent kapunk ezért a csekély összegért.

Nem kell attól sem félnünk, hogy egyszer csak eltűnik a székhelyszolgáltató cég, alólunk meg egyik pillanatról a másikra kihullik a talaj. A Bisnode, Európa egyik legnagyobb cégminősítő vállalkozása ugyanis a pénzügyileg nagyon stabil AA+ kategóriába sorolta őket. Nekünk ez már elég meggyőző érv volt. Egyébként pedig már 10+ év tapasztalattal és széles ügyfélkörrel rendelkeznek, így tudhattuk, hogy nem nyúlunk mellé, ha őket választjuk.

Bár ez egy nehéz év volt mindenki számára, a szekhelyszolgaltatas24.hu profi munkatársai és kiváló szolgáltatása rengeteg terhet levett a vállunkról, amiért mi csak hálásak lehetünk nekik. Igazán jó szívvel ajánlom az iparűzési adó mentes székhely újlengyeli lehetőségét mindenkinek!