Nyaralás alatt is pofon egyszerű a bevásárlás

Most, hogy újra élvezhetjük a jó időt, valamint végre újra nyitva vannak a szállodák. Az egyik barátnőmmel, Nórival el is határoztuk, hogy foglalunk szobát egy szállodában, ahol mindenféle wellness szolgáltatást igénybe veszünk, finomakat eszünk és jókat beszélgetünk.

Egy Balaton közeli szálláshelyen töltöttük el azt az ominózus hetet, hiszen mindketten utoljára gyerekként jártunk a környéken. Nagyon szuperül éreztük magunkat és kipihentek is lettünk a hét végére. A pihenésünket csak egyszer zavarta meg némi aggodalom.

Van egy közös barátnőnk, Kinga, akihez mindketten hivatalosan voltunk egy kisebb baráti összejövetelre. Mindenképpen szerettünk volna vinni valamilyen finomságot magunkkal, azonban a pihenés közben, mindkettőnknek kiment a fejéből, hogy vegyünk valamit. Nem szerettünk volna fel-alá futkosni a városban, ráadásul kisebb város révén, kevesebb speciális élelmiszereket árusító üzlet is volt. Az összejövetel pedig vasárnap volt, mi pedig szerdán este szembesültünk vele, hogy valamit tennünk kell az ügy érdekében. Szerencsére a barátnőmnek támadt egy remek ötlete. “Miért ne vehetnénk valamit az interneten?” Pár nap alatt megérkezik, még pont időben vagyunk.” – hangzott a felvetése.

Mivel Kinga és párja is speciális étrendet követ, így valamilyen reform élelmiszerben, rágcsálnivalóban gondolkodtunk. Ekkor ugrott be Nórinak, hogy van egy oldal, ahol talán megtaláljuk a megfelelő dolgokat. Beírta a keresőbe, hogy biocity és ez fogadott minket: A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online. A Reform élelmiszerek menüponton belül el is kezdtünk nézelődni a rágcsálnivaló, édesség kategóriában. Szerencsére találtunk gluténmentes kekszet, glutén- és cukormentes csokoládét is. Mivel grill partit szerveztek, ezért egy grill szószt is dobtunk a kosarunkba. Külön örültünk, hogy a gluténmentes és diabetikus termékek külön kategóriát is kaptak, így még könnyebben tudtunk nézelődni. Egy gluténmentes palacsinta lisztkeveréket is találtunk az oldalon. Úgy gondoltuk, kedveskedünk Kingának és a többieknek azzal, hogy a parti alatt pár palacsintát sütünk. Találtunk mellé édesítőszerrel készült lekvárt is, úgyhogy az is ment a többi termék mellé a kosárba.

Miután mindent megtaláltunk, megadtuk az adatokat, kiválasztottuk a fizetési és a szállítási módot is. Olvastuk a honlapon, hogy Pick Pack pontra vagy csomagpontra gyorsabban megérkezik a rendelés, így mi az utóbbi mellett döntöttünk. Egy-két napon belül ott is volt a csomag, elhoztuk. Minden maradéktalanul a csomagban volt, a lekvár sem törött el, úgyhogy megnyugodtunk. El is mentettük a http:/biocity.hu/ linkjét a könyvjelzők közé, mivel kiszúrtuk a vásárlásunk után, hogy akár még ajándék kártyát is lehet tőlük vásárolni. A későbbiekben akár egy ilyennel is meglephetjük Kingáékat, vagy éppen bárki mást a családból, baráti társaságból.

Kingáék mindennek nagyon örültek, azóta már ő is ismeri a A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online weboldalát, és párszor már ő is rendelt tőlük. A rögtönzött palacsinta partinkat pedig azóta is emlegetik a barátok. Mielőbbi ismétlést szeretnének.