Nyaraláskor mindig tanulhatsz valamit!

Mi is néztük már egy ideje az elektromos rollereket a városban, de annyira nagyon azért sosem jött meg akkor még a kedvünk… Aztán nyáron “rá voltunk kényszerülve”, hogy kipróbáljuk, mert a dél-olaszországi turistafalvak közt, ahol laktunk ez volt a legjobb elérhető megoldás. (A helyek között közlekedni.)

A hotelben is ezt ajánlották, ahol laktunk (messze jobban, mint a kocsibérlést). Ráadásul pont a hotel szomszédságában volt ilyen bérlős hely. Na, azóta nem ereszt a dolog… Hazajöttünk és megbeszéltük, hogy akarunk a városban is valami ilyesmivel jönni-menni, ha már az ottani szállásokkal és boltokkal teli nyaralócentrumban ennyire bevált. De itt még nincs vége a sztorinak.

Sokat olvasgattunk a neten, hogy ki honnan vett ilyet és milyen fajtát vásároltak. Utóbbiban nagy a szórás, de valahogy elénk csak olyan emberek kerültek, akik a motorbolt.co.hu webshopot javasolták. Ahol szét is néztünk, és nagyon sok mindent találtunk ezen a dolgon kívül, és itt még mindig nem értünk el az utolsó fordulathoz!

Mert vannak náluk elektromos kerékpárok is! És amikor ezeknek kezdtünk utánaolvasni, rájöttünk, hogy ez még jobban bejöhet nekünk, mint a roller!

Miért ajánlották a Motorbolt nevű webshopot az emberek? Milyen indokkal és érvekkel? Hát nem csak azért, hogy ezeket a dolgokat megvegyük, hanem az esetleges elromlások miatti alkatrészbeszerzés miatt. Nem mintha elromlanának gyakran, de az emberen múlik, hogyan használja… Van, aki túlzott igénybevételnek teszi ki. Na, nekik jól fog jönni, hogy van hozzá plusz alkatrész bőven, de nem csak az. Fel is pimpelhetjük kicsit az ilyen “járgányokat” a Motorsport választékából. Meg még az ilyen dolgokkal való közlekedéshez ajánlott cuccokat is vehetünk, rendelhetünk innen. Úgy értem, ruhaneműket!

Bizony, a motorbolt elég széles választékkal rendelkezik olyan értelemben is, hogy a terméksokszínűség sem semmi! Mondjuk ezt talán mutathatja a nevük is. “Motor” ugyebár, rengeteg dolgot lelhettek ott, ami meg pont a tradicionális motorosoknak kiváló, nem a bringásoknak.

És mit mondtak, mit írtak mások az elektromos kerékpárok terén? “Motorboltos” vonatkozásban ugyanezeket: a webshopban nagy a választék elektromos kerékpárokból, a szereléshez kellő dolgokból, stb. Itt még egy komplett akkumulátor szettet is meg lehet venni pár kattintással.

Elektromos rásegítéssel egy bicikli csak úgy röpül – hogy már a saját tapasztalataimra térjek (mert túl vagyunk a vásárláson mostanra). Mi nem időzünk sokat akkor, amikor az ötlet már tényleg eljutott az elszánásig! Élvezzük, hogy könnyebb így a biciklizés! Mert sokkal könnyebb, elhihetitek…

Bizony, ez egy új szint, ami szerintem többeket meggyőz majd arról, hogy tegyék le az autót. Elektromos kerékpárok előtt még mindenki jött a fura érvekkel, hogy “nem fogok én izzadni, hogy elérjek a munkahelyre”. Na de hát emberek, nem az a legjobb, hogy nem kell külön időt szánni a testmozgásra? Az elektromos kerékpároknál ez már a ti döntésetek! És nincs már többé kifogás. Szerintem dőreség tönkretenni a várost a sok kocsival. Én azt akarom, hogy úgy nézzünk ki, mint egy kis-Amszterdam, vagy mini-Helsinki! Mindenkinek mondani, írni fogom, hogy forduljon ebbe az irányba!

Hálás vagyok azoknak is, akik a neten nekem írták, hogy ezt a shopot válasszam és a differenciált véleményeknek is, amik felhívták a figyelmet az elektromos kerékpárokra a rollerek mellett. Akarok tenni érte, hogy mások is megvilágosuljanak! Ez a legjobb találmány, amit mostanában próbáltam ki, és a motorbolt.co.hu hozzátett, hogy a tökéletest válasszam, a sok jó közül.