Online rendelés diszkontdepo oldaláról, és minden meglesz a nyaraláshoz!

Egy hétvégi kiruccanás miatt kezdtünk el keresgélni egy pár dolog után. A nyaralások alatt észrevettük, hogy pár dolog hiányzik a kényelmünkhöz. A strandolás alatt például két dolgot mindig emlegettünk. Az egyik, hogy milyen jó lenne, egy kinyitható kis sátor, ami alatt mindig van árnyék. A másik, talán gyerekesen hangzik, de a barátnőm nagyon szeretett volna egy felfújható úszkáló játékot, amiben lebeghet a vízen. Én semmi jónak nem vagyok elrontója, így el kezdtem keresgélni neki a gumimatrac vagy állat után, amire úgy vágyott. Az online rendelés diszkontdepo webshopjából jó megoldásnak látszott, mivel sátor és gumiállat is volt náluk, így mindenki megkapta, amit szeretett volna.

Online rendelés diszkontdepo webshop és az álmok valóra válnak

Nagyon boldog volt, mikor megérkezett az online rendelt tukán gumimatrac, ami tényleg olyan mega óriási, mint ahogy a honlapon írták. A gumimatrac 200×105 cm, így gyakorlatilag egy lebegő palota, vagyis tukán. Ami pedig az egészben a legjobb, hogy ez a matrac környezetbarát, és lehet sokan is használni, nem fog elsüllyedni. Abszolút megérte azt a 4490 forintos árat, amit az akcióval együtt fizettem érte. Egész nyáron ebben lebegett a barátnőm, és imádta, ráadásul sok embert megmosolyogtatott az óriási, tájidegen tukán lebegő alakja a Balatonon. Online rendelés diszkontdepoval a legegyszerűbb dolog, mert kiviszik házhoz néhány napon belül és lehet online is, bankkártyával fizetni.

A sátor hasonlóan nagy örömet okozott. Ez a strandsátor automatikusan nyílik ki, és két személyes, így eléggé kényelmesen elfértünk benne. A cuccaink is árnyékban voltak így és mi sem kaptunk napszúrást. A sátor tökéletes UV védelemmel van ellátva, és ez nagyon fontos a nyári melegben, hiszen a napsugarak például a délelőtti órákban kifejezetten károsak. Az egész sátor alig több, mint két kiló, így egyáltalán nem kell megszakadni, míg lecipelitek a strandra.  180x60x70 centis méretével elég tágas, de nem foglal el pofátlanul sok helyet a strandon. Ha elkapna a nyári záporeső, akkor sincs gáz, mert 1000-1500 mm csapadékig vízhatlan. A diszkontdepo online rendelés nagyon megkönnyítette az életünket, mert nyaralás előtt nem kellett még egy helyre rohangálni, hanem kiszállították. Én emiatt csak ajánlani tudom.

A kutyus is jöhet nyaralni

Mivel mindig magunkkal visszük Csipeszt is, a kutyusunkat, ezért kell egy védőhuzat az autóba. Sajnos eléggé hullik a szőre és szívesen hempereg sárban, így összekoszolj az autót. Mi a diszkontdepon találtunk neki autóba való kutyahuzatot, mindössze 1990 forintért. Ez könnyen felszerelhető és védi az ülések huzatát, és az első ülés háttámláját is. Víztaszító az anyaga, így egyszerű tisztítani és a kisebb balesetek esetében sem jön rosszul ez a tulajdonsága. Azóta Csipesz is nyugodtabban utazhat velünk, és mi is egyszerűbben tudjuk őt magunkkal vinni.