Pihentető hétvége után egy thai masszázs

A legjobb kikapcsolódások mindig akkor érik az embert, amikor nem is készül rá. De minden évben el kell menni pihenni, úgy is, hogy az aktívan történjen a kikapcsolódás, és az is fontos, hogy ejtőzni is lehessen. Ilyen kikapcsolódásra már régóta vágyott a kolléganőm, és most, az ünnepek alatt el is tudtak menni a kedvenc hoteljükbe. Annyira szuper, hogy el tudtak menni, és végre olyan helyen pihenhetnek, amit elképzeltek maguknak. Ténylegesen a hotelben minden adott arra, hogy a mindennapi gondokat és feszültségeket el tudják felejteni. Hol a wellness részleg segítségével, hol pedig a hotel remek ételkínálataival. Ilyenkor azt is szeretik, hogy nem kell főzni, kigondolni, hogy mit is szeretnének enni. Így ez a pont is könnyebbséget hoz a pihenés alatt, hogy megfőznek rájuk. Mivel a kolléganőm és a párja már visszajáró vendégek, tudják, hogy milyen kezelésekre érdemes előjegyeztetni magukat. Ha pedig nem a hotel nyújtotta szolgáltatásokat szeretnék igénybe venni, úgy a környező erdőben tudnak kirándulni és a természetben szerezni új élményeket. A kolléganőm és a párja ott a hotel wellness részlegén döbbent arra rá, hogy ezt a masszírozást otthon is be fogják vezetni és el fognak járni masszázs szalonba, hiszen annyira jól esett számukra a hotelben történő masszázs kényeztetés.

Már ott a hotel szobájukban pihenve el is kezdték keresni a lakásukhoz közel eső masszázs szalont. Tudták, hogy körülbelül milyen masszázsfajtára gondolnak, így atekintetben kezdtek keresgélni. Nagyon jó fajta és minőségű masszázshoz szoktatták őket a hotelben, ezért sem szerettek volna ennél a szintnél lejjebb adni. Többféle kritériumot vázoltak fel maguknak, hogy mit szeretnének, mit várnak el a leendő, törzs masszázsszalontól. Természetesen azt, hogy a szolgáltatásuk, amit nyújtanak az maximálisan kifinomult legyen, a legjobb hatásfokkal dolgozzanak, hogy az ellazítási élmény a legjobb legyen. Valamint az autentikusság mellett az ár érték arány sem elhanyagolható a feltételeik listájában.

Az interneten számos szalon megtalálható, de ők mégis csak egynél kötöttek ki. Állításuk szerint a legjobbnál, és ezzel, hogy ha ők mondják nemigen lehet vitatkozni. Thai masszázst kerestek, mert az áll a legközelebb a szívükhöz, és ebben a remek szalonban ilyen típusú masszázsokkal dolgoznak. Az autentikus thai masszázs, – ahogyan a kolléganőmék ennek a remek masszázs szalonnak az oldalán tudtak tájékozódni-, szóval az eredeti thai masszázs az szárazon történik. A kolléganőmék nagyon elcsodálkoztak ezen a masszázs módon, hogy száraz masszázs a ruhán keresztül de elfogadták ennek a masszázsfajtának a létezését.

Ám megtalálták azt is, amihez ők hozzá vannak szokva mégpedig az olajos thai masszázst. Az olajos thai masszázs sok mindenben különbözik az eredetinek mondott thai masszázstól, amely szárazon történik. Ez az olajos thai masszázs pedig növényi olajok segítségével segít ellazítani a mindennapi gondokat. A kolléganőmék az oldalon keresztül tájékozódni tudtak erről a remek masszázs fajtáról. Az is nagyon megtetszett a kolléganőmnek és a párjának ebben a masszázs oldalban, hogy nagyon informatív, hiszen minden masszázsfajtájukat külön külön is megismertetik az érdeklődőkkel. Ez nagyon ritkaság számba megy számomra is, hogy mennyire vendégbarát a hozzáállásuk. Nem elég, hogy felsorolják a masszázsfajtákat, bőven ki is fejtik, azok tartalmát és még a jótékony hatást is, melyet el lehet érni a masszázs után. Ilyen remek vendégbarát megoldásokkal ritkán találkozik az ember, de ha már ilyen az oldal, akkor csak jó lehet az általuk nyújtott szolgáltatás.

Bizakodva tekintettek a masszázsra a kolléganőmék, de közben még információt szereztek erről az olajos thai masszázsról. Ez fogta leginkább meg őket, hogy milyen is lehet, és a leírások alapján tényleg ez tetszett meg számukra. Az olajos thai masszázs – ahogyan azt a masszázsoldal is kifejti – áll a legközelebb a svéd masszázs fajtához, tehát olajjal történik, mint az a nevében is foglaltatik. Ám ez az érdekes az egészben, hogy mindenképpen a svéd masszázs vegyül a thai masszázs elemeivel. A különböző olajok hatása mindig is bizonyított volt: ellazító, erősítő hatása van. A téli hónapokban pedig ez a lazítás, az immunrendszer erősítése még inkább előtérbe kell, hogy kerüljön. Talán mondanom sem kell, hogy a kolléganőm rögvest be is jelentkezett a masszázsszalonba egy olajos thai masszázsra. Könnyű dolga volt hiszen a városban két helyen is megtalálható a szalon, így a hozzájuk közelebbibe sikerül időpontot foglalnia. Nem páros masszázsra mentek, csak egymás utáni időponton, bár a páros masszázs is vonzza őket, de most első körben nem azt szerették volna kipróbálni. Tehát egy olajos thai masszázsra jelentkezett be a kolléganőm, és alig várta, hogy eljöjjön a nap. Természetesen nem kellett sokat várnia rá, mert arra az időpontra, amire ő gondolt, kapott is lehetőséget.

Izgatottan várta, hogy mehessen és amikor odaért, az volt maga az álom, így mesélte el. Nem hitt a szemének, annyira szépen berendezett, igazán autentikus masszázsszalonba sikerült becsöppennie. Annyira kellemes volt már az előtere is, úgy fogalmazott, hogy már ott ellazult, de ami azután jött az mindenképpen egyedi és fenomenális volt, – állítása szerint. Mivel ülőmunkát végzünk a kolléganőmmel, gyakran kényszertartásban van a testük, de a karjaink biztosan. Ez a olajos thai masszázs mindenképpen arra fókuszál, hogy az izom és ízületi fájdalmakat enyhítse, így a lazítás nagyon fontos. Ezt a olajos thai masszázs mindenképpen képviselni tudja. A kolléganőm teljes testét kezelésbe vették, és egy fantasztikus izomlazító masszázsban volt része. Az olajok tekintetében is konszenzus született, hogy melyik a számára legjobban tetsző.

Kolléganőm arról is gondolkodott még az időpont foglalás előtt, hogy első alkalommal milyen hosszú masszázst válasszon, hiszen ennél a remek,-kicsinek nem mondható-, masszázsszalonban elérhető 1 órás és másfél órás masszázsidő is. Úgy gondolta, hogy első alkalommal az 1 órásat választja, meglátja milyen, és annak függvényében a következő alkalommal emeli az időintervallumot. Ahogyan mesélte a masszázs után, hogy mennyire ellazult, és nem fájnak már a vállai és a háta, úgy döntött, hogy a következő alkalomkor már másfél órásra megy. Tehát lesz következő alkalom, mert annyira jól érezte magát, a masszázs közben is és a masszázs utáni állapot is felemelő számára. Nem kérdés, hogy visszajáró vendég lesz, ezt a maga nevében tudja csak mondani, ámbár a párja is nagyon jól érezte magát az ő masszázsa során.

Mindenképpen ajánlja a szalont, hogy ha ellazulni, és az izomfájdalmakat enyhíteni szeretnénk. Neki nagyon tetszett és mindenképpen még menni fog, nem csak egy órára, hanem már másfélre, kipróbálja milyen egy hosszabb, teljes testet érintő masszázs. A kollégáinak meleg szívvel ajánlja a szalont, és ő már be is jelentkezett a következő masszázs alkalmára.