Remek balatoni szállások a https://siofokszallas.info jóvoltából – Siófokon!

A hétvégét Siófokon töltöttem – milyen szerencsés voltam! Kifogtam a nyár egyik legmelegebb és ragyogóbb hétvégéjét, azt hiszem ennél jobbat kívánni sem kívánhattam volna! Ráadásul a szállás is nagyon szuper volt és ez nálam minden kétséget kizáróan nagyon fontos dolog. Ha a hotellel nincs valami rendben, akkor az az élményre is simán rá tudja nyomni a bélyegét, azért pedig mindig kár. Szerencsére most rátaláltunk időben a https://siofokszallas.info oldalra, amin keresztül sikerült lefoglalnunk egy remek kis szállást, ezért senki részéről sem volt ok a panaszra ezen a téren.

Pedig ha ez nem jó, akkor tényleg félig el van rontva a pihenés. Gondoljatok csak bele, egy olyan szoba, ahol rossz a hangszigetelés és éjjel minden áthallatszódik a szomszédból?! Vagy mondjuk egy csöpögő csap, netán egy kényelmetlen ágy… egyik sem a legjobbak közé tartozik és mégis olyan gyakran előfordulnak ezek a dolgok. Pedig az ember azokat a szállodákat választja ki – én legalábbis -, amelyeknek jó értékeléseik vannak. És mégis, ennek ellenére is bele lehet futni olyan esetekbe, amikor nem azt kapjuk, amire befizettünk. Na, én olyankor nagyon nyűgös tudok lenni és nagyon rosszul is tudom viselni, hogy nem olyan a szállás, amilyennek azt a vélemények és képek alapján összeraktam magamnak fejben.

De a mostani hétvége teljesen más volt. Szerencsére egyáltalán nem tartozott az előbbi kategóriába, semmilyen szempontból: mert egyszerűen mindenhogy szuper volt. Remek volt az elhelyezkedés, remek volt az ágy, a parkolás, a kiszolgálás, egyszerűen minden hiba nélkül ment le, zökkenőmentesen. Nagyon örültem neki, hogy rátaláltunk még időben a https://siofokszallas.info oldalra, ami nélkül ez szóba sem jöhetett volna. De így aztán sima ügy volt.

Ez egy olyan szállásos oldal egyébként, ami kizárólag balatoni nyaralókkal foglalkozik, azon belül is kimondottan siófoki szálláshelyeket mutat be és gyűjt össze egy megbízható helyen. Aki itt foglal magának szállást, az mérget vehet rá, hogy minden a legnagyobb rendben lesz és olyan szállásadója lesz, ahol aztán egy szava sem lehet majd semmire.

Vegyük csak a mi példánkat. Ha felmentek az oldalukra, a https://siofokszallas.info lapra, akkor ott rögtön láthatjátok is, hogy milyen nyaralók érhetők el éppen. Mi is végig böngésztük őket, mielőtt foglaltunk, úgyhogy most arra gondoltam, hogy végig mesélem itt nektek is, hogy én miket láttam és mi miért tetszett.

Először is, az Union Vendégházba tudtok belefutni, ha fentről kezditek a görgetést. Ez egy igazán jó fogás azoknak, akiknek az az egyik legfontosabb szempont, hogy a szállás a parthoz igazán közel legyen. Persze, nem csak ez az egyetlen előnye van ennek a választásnak, de mégis ez kimondottan a legnagyobbak között szerepel. 50 méter séta talán mindenkinek belefér, még annak is, aki egyébként annyira nem sétálós típus. Emellett számtalan lehetőség adódik a közelében a bevásárlásra, tehát a megszokott vasárnapi ebédről sem kell lemondani csak azért, mert nyaralás van. Ha kéri a család a húslevest, akkor el lehet menni a közelben hozzá bevásárolni mindent.

Ezen a szálláshelyen többféle apartman található, amelyeket a következőkben mutatok be. Egyrészt, vannak az úgy nevezett Komfort apartmanok, amik egy vagy két fő részére alkalmasak és kényelmesek szállásként. Ezekhez erkély is tartozik, ami szerintem szuperül fel tud dobni minden szobát és tágassá tenni a teret. Az is igaz, hogy teljesen külön konyhája nincsen az apartmannak, viszont a földszinten van egy közös helyiség, amit természetesen ezen szoba vendégei is nyugodtan tudnak használni.

Egy fokkal exklúzívabb választást jelent a Prémium apartman, amihez nem erkély, hanem egy komplett napozó terasz jár. Méretét tekintve ez is az 1-2 főnek szóló ajánlatok közé tartozik a https://siofokszallas.info/ oldalon. Azt mindenképpen ki kell emelnem, hogy a honlapon található képek alapján ez a szállás különösen szép belső terekkel rendelkezik, nagyon jól lettek összeválogatva a bútorok és nagyon tetszenek az elrendezések is. Számomra ez is fontos, hiszne ha épp jönne egy rossz esős nap, akkor beszorulunk erre a helyre, ezért nem árt, hogyha jól érezzük benne magunkat.

Ha viszont már legalább eggyel többen szeretnénk menni, akkor a Deluxe apartman lesz a számunkra a befutó, itt ugyanis akár három ember is elférhet. Ehhez persze már tartozik külön konyha, hiszen egyre növekszik a méret és a vendégek száma is.

Ehhez hasonló ajánlatok vannak még itt is a Prémium jelző alatt, de talán méginkább izgalmas, hogy vannak családok számára is megfelelő, 4-6 fős apartmanok is. Hiszen szép dolog a kedvesünkkel elmenni valamerre, de talán még szebb, ha az egész család együtt tud utazni. Erre ad lehetőséget többféle módon is az Union Vendégház, szóval nem kell aggódni, hogy ez csak a pároknak lett kitalálva. Nekem rendkívül szimpatikus szállás volt az első pillanattól, úgyhogy függetlenül attól, hogy a többi opciót is végig pörgettük, mégis ez volt az, amelyik mellett letettük a voksunkat.

Egy kicsit más jellegű alternatívát kínált a Villa 55 & Pool. Természetesen ez is nagyon közel van a vízhez, ehhez nincs kétség, a 100 méter az igazán nem sok. Azonban, ha nem vagyunk nagyon motiváltak még ebben a távolságban sem, akkor sincs gond. Ugyanis ezen a szálláshelyen még medence is található, amit még akár a hűvösebb időben is tudunk használni. Ez hatalmas előnyt jelent szerintem más szállásokkal szemben, viszont én imádom a Balatont és a Balatonban való fürdőzést, úgyhogy feleslegesnek éreztem olyan szállást választani, aminek nem használnám ki ebben az időben a legnagyobb előnyét. Ettől függetlenül gyönyörű és ízlésesen berendezett ingatlanról van szó, szóval mindenképpen érdemes megnézni és elmélázni rajta, mint opció.

Ami viszont egészen pofátlanul konkrétan a parton van, az az Aqua Blue néven futó apartman család. Mit nem adnék érte, ha az egész évet itt tölthetném… Sok hasznos információt lehet erről a helyről is megtudni a https://siofokszallas.info/-nak köszönhetően, de most talán mégis csak a legfontosabbakat mondanám el, szerintem benneteket is csak ez érdekel. Egyrészt, ahogy már említettem, közvetlenül a parton van az ingatlan, szóval csak a kert végébe kell elcsoszogni és ennyi. Ez elég kényelmesnek hangzik… Aztán ha boltba kéne menni, az is 200 méteren belül található. Maximum 8 ember számára tud egyszerre szállást nyújtani, de ha esetleg van még egy 15 kilónál könnyebb négylábú is a családban, akkor őt sem érdemes és nem is kell otthon hagyni! Természetesen minden más, ami ma már teljesen alap a Balaton partján, hogy van klíma, wifi, meg grillsütő, az itt is megvan, de ezt nem annyira érzem olyasminek, amit külön ki kéne emelni.

Ezeken kívül természetesen van még jónéhány opció ezen a https://siofokszallas.info/ webodlalon, de nekem most csak ennyi fért bele az időmbe, hogy bemutassam ezt a párat. Hogyha épp szállást keresnétek ezen a csodálatos vidéken, akkor jusson eszetekbe, hogy van ez a remek oldal, ami által nemcsak csodás szállásokat lehet foglalni a Balaton partján, de rendkívül érdekes és izgalmas ismerettségekre is szert tehettek. Én nem haboznék tovább a helyetekben, hiszen már csak pár hét van a nyárból!

https://siofokszallas.info