Szabadság alatt szerveztem meg a csapatépítést

Mivel a külföldi utat most nem mertük bevállalni, így a kedvenc belföldi szállodánkban foglaltam szobát, és itt töltjük a nyaralásunkat. Kicsit másfajta helyzet most ez, de boldogulni kell vele, és kihozni belőle a legjobbat, hiszen nem áll meg az élet, és pihenni is kell. Így hát a számunkra legjobb szállást választottam ki, itt biztos, hogy a megfelelő ellátást kapjuk azon a színvonalon, amit már megszoktunk a szállodától, még soha nem csalódtunk bennük, úgy hogy jó érzéssel mentünk mindig, ahogy most is. Alig vártuk már a párommal, hogy abban a kényelmes ágyban tudjunk újra aludni, és a wellness részleget újra a birtokunkba vegyük.

Nem tudtam teljes mértékben kikapcsolódni, mivel egy befejezetlen feladattal jöttem el szabadságra és azt ígértem, hogy amint időm engedi azt meg fogom csinálni. A feladat számomra is fontos és én sem hanyagolnám, hiszen az egyik kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik, amikor valamit meg kell szervezni, és ez talán még inkább egy hálás feladat, amikor a kollégák csapatépítő kirándulását, és programjait kell megszervezni. Ennél jobb feladatot számomra nem is tudnának adni, a kollégák minden évben várják, hogy mivel rukkolok elő, szerintem néha már fogadásokat is kötnek rá, hogy mi lesz az adott évben a program.

Ezért idén valami extra dologgal készülök, hogy ténylegesen nagy élménnyel gazdagodjanak, ezért a nyaralásomon elő kaptam a gépemet és az internetet hívtam segítségül, hogy a legjobb programot találtam meg a kollégáim számára, mellyel az egész éves, kemény munkájukat meghálálja a cég, ők pedig egymás társaságában tudnak kikapcsolódni. A csapatépítés programok tekintetében számos kínálatot találtam, de egy közölük mindent vitt, az pedig nem volt más, mint a Balatonon való hajókázás. Egyből felkeltette az érdeklődésemet a cég honlapja és rögvest utána is olvastam, hogy mik is a feltételei annak, hogy mi ott tudjuk megtartani a csapatépítésünket.

Gyorsan áttanulmányoztam az oldalukat és mindennek megfeleltek, amit elterveztem a csapatépítés programok is annyira jól vannak kitalálva, hogy kihajózunk és ott a Balaton közepén lehet feladatok megoldani, vagy éppen enni inni a hajón és gyönyörködni a csodaszép kilátásban. Ennél többre ki is vágyhatna, hogy ott van a kollégáival egy hajó fedélzetén, és a teljes kikapcsolódás élményét élheti meg. Elolvastam, hogy ennek a remek cégnek mik a feltételei, hogy részt tudjunk venni az általuk nyújtott hajózási szolgáltatáson. Több méretű hajót lehet kibérelni, ez nagyon jó, mert mi nem vagyunk nagyon sokat, úgy hogy számunkra a kisebb méretű teljesen megfelelő.

Gyorsan elhatároztam, hogy melyik nap fogunk menni, így már egy konkrét dátummal tudtam érdeklődni, és reménykedni, hogy az adott dátumra van szabad hajójuk és a hozzá tartozó kapitány is szabad. Mivel mi nem tudunk hajót vezetni, ezért szükségünk van a cégtől egy kapitányra is. Amint a telefont leraktam minden tisztázódott, nagyon kedvesen és segítőkészen álltak hozzám, mindent leegyeztettünk első körben szóban, ennyire gördülékenyen nem tudom, hogy hogy mehet egy csapatépítő megszervezése, de mindenesetre nekem nagyon gyorsan sikerült leszerveznem, és remélem a kollégáknak örök élménnyel fogok szolgálni. Lehet most én várom jobban, hogy mehessünk hajókázni, hiszen annyira megnyerő volt a cég honlapja, hogy teljesen oda tudtam már képzelni magunkat a fedélzetre, már a hajunkat fújja a balatoni szellő.