Szállásból és kft alapításból is a legjobbat

Nekem a fő szeretetnyelvem a közösen eltöltött idő, ahogyan a kedvesemnek is, így mi minden évben egy közös úttal, nyaralással, élménnyel lepjük meg magunkat. A túrázás szerelmesei vagyunk és az egyszerűség hívei, így általában kis fakunyhókat szoktunk választani, minimális luxussal, lehetőleg az erdőhöz minél közelebb. Mivel van egy kutyánk, így az is szempont, hogy a szálláshely állatbarát legyen, így nem kell Bejglit addig panzióba adni.

Fő az egyszerűség – egybeforrva a természettel

Sosem szerettem, hogyha a dolgokat túlbonyolítjuk, ezért idén is egy olyan szállást választottunk, amely letisztult és természetes hangulatot árasztott. A programok terén is erre törekedtünk, így az öt napos ottlétünkből hármat teljesen a túrázásnak, a természettel való kapcsolódásnak szántunk. Napsütésben és csodás levegőn töltöttük az időnket, ráaadásul a szállásunkra a kutyánkat is magunkkal vihettük, így ő sem maradt ki a szórakozásból. A negyedik napon evezni mentünk és a nap végén vacsoráztunk egyet egy helyi étteremben. Utolsó napunk a kultúra jegyében telt és megnéztük a helyi múzeumok egyikét, majd az egész óvárost bejártuk, megcsodálva minden történelmi értékét.

Nem csak az utazások során szeretem, ha gördülékenyen, egyszerűen mennek a dolgok, hanem a Kft alapítás során is, ugyanis éppen most vágtunk bele. A topcegalapitas.eu-t választottuk, mert náluk a kft alapítása törzstőke meglétével egyszerű, minden segítséget megkapunk, ami kell. A székhelyszolgáltatásukkal még előrébb tudtunk lépni, és végül a Kft alapítás IPA mentes székhellyel csomag mellett döntöttünk.

Kft alapítás egyszerűen és profin, a topcegalapitas.eu-val ez lehetséges

Minden világosan és átláthatóan le volt írva a honlapon, és azt a pár kérdésünket is készségesen megválaszolták telefonon, ami még maradt. A Kft alapítás IPA mentes székhellyel ingyenesen elérhető, ügyvédi segítséggel együtt. A csomag ára 39.900 Ft+ÁFA, amely tartalmazza azt is, hogy a leveleket postázzák, a székhelykezelést teljesen intézik, kihelyeznek cégtáblát, a bejegyzésről értesítenek elektronikusan, a leveleket átveszik és szkennelik a számunkra, valamint a cégbíróság előtt is képviselnek. Egy konzultáció és aláírás is lehetséges náluk 1 óra alatt. A tárgyaláshoz pedig biztosítanak egy irodát. A székhelyszolgáltatásnál ajándék 6+1 hónap is jár. Mivel nálunk adott volt a már eddig is futó vállalkozásunkból a törzstőke minimum összege, vagyis 3 millió forint, így már csak bele kellett vágnunk. Újlengyeli székhelycsomaguk nekünk szintén kedvező lehetőségnek tűnt.

A Kft alapítás kérdései

Ahogy szoktuk, egyszer átolvastuk az összes általános kérdést is a honlapon, hátha van benne számunkra is hasznos információ. Érdemes volt, mert azt például nem tudtuk, hogy mikor van a Kft-nek adószáma. Mint kiderült, a Kft az adószámot a cég bejegyző végzésénél megkapja. Illetve számunkra praktikai okokból még fontos volt tudni, hogy a céggel akkor lehet számlázni, ha az adószámot már megkaptuk. Annak pedig külön örültünk, hogy a cégünk azonnal meg is kezdheti a munkáját, mivel nem engedélyköteles a tevékenységünk. Amint megkapjuk az adószámot, már bele is foghatunk.

A topcegalapitas.eu teljeskörűen ellátta az igényeinket, egyszerűen és profin, ahogy azt szeretjük. Ezentúl ha cégmódosításra vagy bármi egyébre lenne szükségünk, biztosan visszatérünk majd hozzájuk, ahogyan legjobb szállásainkat is szeretjük újra és újra felkeresni.