Szálláshely ajánlott nekem babakocsi webshopot

Többször említettem, hogy nagyon szeretek utazni, bár ez gyerekekkel már nem is olyan egyszerű. Igaz vannak bababarát szállások, ahol igyekeznek minden igényt kielégíteni, de valahogy mindig hiányzott valami. Na most ilyen érzésem nem volt!

Amikor felhívtam a szállodát, elmondták, hogy tudnak biztosítani kiságyat a kisebb gyereknek, az éttermükben baba etetőkészlettel és etetőszékkel is rendelkeznek, sőt még baba felügyeletre is lehetőség van. De amin igazán nagyon meglepődtem az volt, hogy mondták, hogy babakocsit sem szükséges vinnünk, ugyanis több babakocsival is rendelkeznek, így multifunkciós és sportbabakocsi közül is tudunk a helyszínen választani.

A kicsivel pont abban a fázisban vagyunk, hogy jól jönne egy sportbabakocsi, így a szálloda recepciósával azonnal elmerültem ebben a témában. Mondta, hogy ők egy nagyon jó minőségű babakocsikat árusító webshopról szerezték be a saját kocsikat, és hogy szívesen elküldi nekem e-mailben ennek a babakocsi oldalnak a linkjét. Nagyon megörültem neki, jó olyan helyről vásárolni, amit már mások kipróbáltak és ajánlanak. Még a telefonos beszélgetés közben jelzett is az e-mail fiókom és ott már ott is volt a levél a hölgytől a babaverda.hu/babakocsik/sportbabakocsik linkkel együtt. Azt is elmondta, hogy náluk melyik típusúak találhatóak, így már telefonban lefoglalhattam, hogy a szálláson melyiket szeretném használni.

Nagyon megtetszett a kínálat, a pár tízezer forintos terméktől a drágább verziókig mindenféle megtalálható, így azonnal rávetettem magamat, és már hasonlítottam is össze a babakocsikat. Van olyan is, ami nem csak egy vagy esetleg két színből áll, hanem mintás a babakocsin a huzat. Nagyon szeretem, ha valami egy kicsit más, nem a megszokott, így nagyon örültem neki, hogy nem csak a szokásos kinézetű sport babakocsi kínálattal rendelkezik ez a web oldal.

Mindenképp sport babakocsit szerettem volna, mivel sokat voltunk itthon, és nem volt olyan fontos, hogy legyen már kicsi korától kezdve babakocsink, hiszen mózeskosárral is ki tudtam vinni levegőzni a kicsit. Most, hogy nagyobb, már itt az ideje, hogy beszerezzek egy gurulós járművet is, így gyorsan a recepciós által javasolt babaverda.hu/babakocsik/sportbabakocsik oldalon le is csaptam egy zöld leveles mintájú, fekete színű sport babakocsira. Nagyon nagy előnye ezeknek a babakocsiknak, hogy könnyen és nagyon kicsire is össze lehet csukni, így ha majd olyan szállásra megyünk, ahol nincs babakocsi, könnyedén magunkkal tudjuk vinni, nem fog sok helyet foglalni.

Bár először azt gondoltam, hogy a szálláson előbb fogom tesztelni a sport babakocsit, de végül az általam választott csodaszép leveles sport babakocsi olyan gyorsan megérkezett a webshopról, hogy még itthon a sajátomat tudtam tesztelni. Nem kellett csalódnom! Pont olyan könnyű és könnyedén kezelhető szerkezet, ahogy azt a leírás alapján gondoltam, és tényleg nagyon tetszenek a zöld levél minták, nagyon jól feldobják a babakocsi megjelenését.

Az oldalon egyébként volt videó is a babakocsi használatáról. Nem akartam elhinni, hogy tényleg olyan egyszerűen kinyitható, de mikor megérkezett a rendelés, magam is tapasztalhattam, hogy mennyire egyszerűen ki lehet nyitni, és az összecsukása sem bonyolult. A dönthető háttámlát is nagyon könnyű kezelni, valóban egy nagyon könnyen nyitható – csukható szerkezettel rendelkező babakocsit sikerült szereznem. Ami még nagyon tetszik, hogy a kupolánál van egy olyan rész, amit könnyedén ki lehet nyitni hátul, ezáltal nagyon jól szellőzik a babakocsi majd nyáron. Nagyon örülök az ajánlásnak, én is bátran ajánlom nektek is az oldalt, ha ti is babakocsi vásárláson gondolkodtok.