Szelfi géppel dobjuk fel a rendezvényeinket

Hiszek a megújulásban. Főleg ezekben az időkben van szükség arra, hogy valami újjal tudjunk előrukkolni amint lehetőség nyílik rendezvények szervezésére a szállodában. Egyik nap összeültünk a többiekkel, amolyan brainstromingot tartottunk, mindenki bedobhatta az újító, megújuló ötletét. Nagyon változatos lett az ötletek tárháza az egyszerűbb témára épülő események rendezésétől a nagyon kreatív megoldásokig, végül pedig Szandra ötletét szavaztuk meg mindannyian.

Ez az ötlet pedig nem volt más, minthogy a következő rendezvényünkre szerezzünk be egy szelfi gépet. Kiderült, hogy a szelfi gép bérlése akár néhány órára is megoldható, így valóban be lehet illeszteni egy hétvégi eseménybe, de akár 8 órán át is bérelhetjük. Az intervallum még kérdéses, de az biztos, hogy ezt az ötletet meg fogjuk valósítani.

Az egyik termékünk sarkában pont elférne egy ilyen fotó automata gépezet, ugyanis van egy 3×3 méteres szabad hely, ahol fel lehet állítani egy ilyen fotó automata gépet. Bár a terem nagyon szép, nagy ablakokkal ellátott, így a természetes fénynek köszönhetően gyönyörű világos helyszín, ami fotózásokhoz pont passzol. De ugye az időjárást nem tudjuk befolyásolni. A szelfi gép előnye, hogy saját stúdióvakuval is el van látva, így ha az időjárás rosszabbra fordulna, borús lenne az ég, akkor is szuper fotókat készíthetnek a vendégek. A fotó egy gombnyomással elkészíthető, de a fotósarokhoz személyi asszisztencia is jár, aminek nagyon örültem, hiszen így nem kell saját alkalmazottat a gép mellé állítani, hanem a szelfi gép csapata ellátja ezt a feladatot.

Az oldalról azt is megtudtuk, hogy kellékeket is lehet kérni a fotósarokhoz, így bármilyen vicces szelfi elkészíthető. Ez manapság nagyon jól tud működni, így biztos vagyok benne, hogy a vendégeinknek ez remek élményt fog nyújtani. A kellékeken kívül még fotó háttereket is biztosítanak nagyon kedvező áron, így az egyszerű fehér háttér helyett extrább hátteret is választhatunk. A hátterek pedig akkorák, hogy nem csak önálló szelfi készítésekor lehet vele jó képet készíteni, hanem közös fotók készítésére is alkalmas. A kínálatban a virágostól kezdve a csillogó, tűzijátékos háttéren át egyéb mintájú hátterek is megtalálhatóak, így a különböző rendezvényeinkhez más-más hátteret tudunk használni. Sőt a fotókat a gép ki is nyomtatja, amire saját logót is lehet nyomtatni, így a vendégek évek múltával is fogják tudni, hogy pontosan hol szerezték ezt a kedves emléket. Mivel a nyomtatás azonnal történik, így nincs várakozási idő a fotók kidolgozására, ami a mai rohanó világban szintén nagy előny, hisz mindig mindent most azonnal akarunk. A képek természetesen digitális formában is meglesznek, így aki szereti a szelfiket kiposztolni az idővonalára vagy sztoriba, megteheti ezt is.

Annak is utánajártunk, hogy mennyi idő egy ilyen fotó sarok és fotófal felállítása, de csupán néhány percre van szükségük, így egyáltalán nem lesz zavaró, míg felállítják.

Azt gondolom, hogy ez egy igazán szuper lehetőség, amivel új színt vihetünk a rendezvényeink életébe. A vendégek nem csak élménnyel, hanem kézzel fogható emlékkel is gazdagodnak, amit bármikor elő tudnak venni felidézve a kellemes vagy akár vicces emlékeket, amiket a mókás kellékek is biztosítanak, mint a műbajuszok, mulatságos parókák, jópofa álarcok. Már nagyon várom, hogy az első rendezvényünkön kipróbálhassuk egy ilyen fotósarkot, úgy érzem, sok jó emléket fogunk adni ezáltal is a vendégeknek.