Töltődj ricinusolajjal

Avagy, hogyan hallgattuk meg túrázás közben az 5 literes ricinusolaj beszerzés történetét

A kikapcsolódás, feltöltődés a rohanó világban egyre nagyobb szerepet kap. A párommal igyekszünk mi is minden lehetőséget kihasználni arra, hogy a természetben töltsünk időt. Ha nem is konkrét hétvégékre, hosszú hétvégékre utazunk el, de a városból kiszabadulva el-elmegyünk sétálni a kutyával.

Néha a barátaink is csatlakoznak hozzánk egy-egy túra alkalmával. A legjobban azokat az alkalmakat szeretjük, amikor kutyás kirándulást sikerül megszervezni. Ilyenkor képeseket vagyunk több 10 km-t is megtenni. Igazából a kutyákhoz igazodunk, mivel ők jobban lefárasztják egymást és volt már rá példa, hogy meg kellett állni egy hosszabb pihenőre, mert Bercink már alig állt a lábán.

A barátokkal töltött idő során mindig megtudunk valami újat Petitől. Nagyon jófej, igazán viccesen tud előadni minden sztorit, és általában a saját nyomorán szokott szórakozni. Most például azt vette a fejébe, hogy elkezdett kopaszodni, így neki szüksége van egy természetes megoldásra a folyamat lassításához.

Meséli, hogy a humanityaruhaz.hu/termek/ricinusolaj_szuz__castor_oil_gyogyszerkonyvi_tisztasagu linken találta meg a számára legmegfelelőbb terméket. A Humanity Áruház honlapján az extra szűz, gyógyszerkönyvi tisztaságú ricinusolaj felhasználási lehetőségei között az elsőként találta meg, hogy hogyan is érdemes a hajnövekedést serkenteni.

humanityaruhaz.hu/termek/ricinusolaj_szuz__castor_oil_gyogyszerkonyvi_tisztasagu

Onnantól kezdve, hogy a GLS futár házhoz vitte az 5 literes (nem viccelt) kiszerelést, két- háromnaponta bekeni a hajtöveket a felmelegített ricinusolajjal és sapkában megy el aludni. Kitti, a párja legnagyobb örömére. Persze, ezen mindannyian jót kacagtunk.

Peti mesélte tovább, hogy ezen az oldalon, a humanityaruhaz.hu/termek/ricinusolaj_szuz__castor_oil_gyogyszerkonyvi_tisztasagu -n, nagyon sok hasznos információt olvasott a ricinusolajról. Teljes átéléssel meséli, hogy a ricinus a trópusi Afrikából származik, a Földközi-tenger mellékén meghonosodott gyógy- és dísznövény.

Megtudta még azt is például, hogy natúr kozmetikumokhoz is használható, pl. szappanhoz. Múlt hétvégén ezért kipróbálták Kittivel a házi szappanfőzést. De bőrkeményedés ellen is elkezdték használni, szóval igazán kihasználják az 5 literes kiszerelést.

Nem is értettük, hogy miért rendelt ekkora mennyiségben Peti. Elmesélte, hogy igazából több opció is volt, mert volt 30 ml-es, 100 ml-es, 1 literes, 5 literes és 25 literes is. Az utóbbinál mindenkinek elkerekedett a szeme, hiszen az már mégiscsak ipari mennyiség. Bár nekem az 5 literes is abszolút annak tűnt.

Az ára pedig igazán kedvező. Ha ki szeretnénk próbálni, ajánlgatja Peti, érdemes a 30 ml-es kiszerelést megrendelni, mert az csupán 328 Ft. A Humanity Áruháznak van hűségpont akciója, így a vásárlás után még pontokat is lehet gyűjteni, és ez, mint mindannyian tudjuk, Peti gyenge pontja.

Összességében elég jó üzletnek tűnt a vásárlás, főként, ha több felhasználási módjának is hasznát tudják venni a háztartásukban.

Arról azonban ismét sikerült megbizonyosodni, hogy nem csupán a lelki feltöltődésre van szükségünk, hanem a testünk ápolására is. Erre pedig egy olyan egyszerű dolog, mint a ricinusolaj is tökéletesen alkalmas.