Wellness helyett új pénztárca

A férjemmel gyakran járunk wellness hétvégékre. Mivel a legutóbbi foglalásunkat is le kellett mondani, láttam rajta, hogy nagyon el van szomorodva, attól függetlenül, hogy a világ lelassult, home office-ban is rengeteget dolgozunk és ezek a “nyaralós hétvégék”, mindig újult erővel töltenek fel.

Szerettem volna jobb kedvre deríteni, és miután az egyik bevásárlásnál panaszkodott, hogy már mennyire szét van esve a pénztárcája, rögtön tudtam, hogy ebben lesz a megoldás. Ha igazán igényes bőr pénztárca, férfi pénztárca webáruházat keresel, akkor cipomarket.hu.

Én nagyon sok minden szoktam rendelni erről az oldalról. Persze elsősorban cipőket, hiszen, ahogy a nevéből is kiderül, a fő profiljuk a lábbelik, de amúgy nagyon jó minőségű pénztárcák, bőrövek és olasz bőrtáskák is megtalálhatóak itt. Amúgy meg egy abszolút megbízható oldalról beszélünk én is már többször rendeltem innen, és sohasem kellett csalódnom bennük. A csomagokat mindig a GLS futár hozza, általában 8 és 17 óra között, természetesen munkanapokon. Ezért a legtöbbször a munkahelyem címét adtam meg, kivétel most, amikor otthonról dolgozom. A szállítási költség mindössze 1000 forint, de volt már olyan, hogy ezt sikerült kibackelnem, ugyanis 60 ezer forint felett vásároltam, és ennél az összegnél már eltekintenek a szállítási költségtől.

Na de visszatérve a férfi bőrpénztárcákra, egy nagyon elegáns fekete színű, kívül-belül bőr darabot sikerült kiválasztanom, amire most még éppen egy 10%-os kedvezmény is érvényben volt, így az egészet 10 ezer forintból letudtam. Az oldal szerint ez egy M-es méretnek felelt meg, ami a valóságban egy 12×10 centis darabot jelent.

Benneteket is érdekel? Akkor ezt írjátok be a keresőbe: Bőr pénztárcák férfi pénztárca webáruház | cipomarket.hu