Házilag készített fagylalt a szálláshelyen

A múltkori brainstorming alkalmával a szelfi gép volt az az újdonság, amivel előrukkoltunk a szállodában, most pedig a jó idő magával hozta a fagyizást. Mire gondoltunk? Mindenki szereti a fagyit, így arra jutottunk, miért ne lehetne nálunk is kapni házilag készített finom fagyit. Összedugtuk a fejünket, mi lenne erre a legjobb megoldás. Szimpla jégkrém hűtőt nem akartunk, tudjátok, amiben előre csomagolt jégkrémek vannak. Mindenképp fagyiban gondolkodtunk, így utánanéztünk a lehetőségeknek.

Rátaláltunk a rdealer.hu/termekek/fagylaltgep-fagylaltvitrin oldalra, ahol rengeteg fagylalt vitrint lehet találni. Ha ez a név nem lenne ismerős, olyan fagylaltpultról van szó, amit cukrászdában is lehet látni, ahol különböző tégelyekben helyezik el a finomabbnál finomabb fagyikat. Az oldalon ilyen fagylalt vitrineket lehet találni, ráadásul nem is csak egy fajtát, kisebb és nagyobb fagylalt vitrinek közül lehet választani. A teljes listát átböngésztük, hogy a legmegfelelőbbet megtaláljuk. Kezdésnek azért mi nem akartunk egyből egy nagy méretű, 24 tégelyes fagylalt vitrinre beruházni, de mivel ezek is nagyon jó áron találhatóak, meg a rdealer.hu/termekek/fagylaltgep-fagylaltvitrin oldalon végül még is úgy döntöttünk, hogy a 24 tégelyes fagylaltpultok közül fogunk választani. Hiába, gyorsan meggyőzött minket az a magas minőség, amivel az oldalon találkoztunk.

Több nagyon ismert márka terméke is megtalálható az oldalon, úgy, mint az ISA, az IFI, az Orion és az Easy Best. Mindenképp egy hosszú életű, minőségi fagylalt vitrint szerettünk volna találni, amit itt meg is leltünk. Egy használt állapotú Orion márkájú, 24 tégelyes fagylaltvitrint választottunk végül. A garancia 3 hónap, mivel használt termékről van szó, de új termékeknél ez akár tizennégy hónap is lehet, sőt öt százalék felár ellenében ez a garancia idő 24 hónapra bővíthető.

A fagylaltvitrinről minden fontos műszaki adat megtalálható volt az oldalon, valamint a cég személyzete is nagyon segítőkész volt, akik minden fontos információt megosztottak velünk, amikor személyesen megjelentünk a bemutatótermükben, Tapolcában.

Nagyon örültem annak, hogy lehetőség van személyesen is találkozni velük, és megnézni a termékeket is, ez nagyon sokat számított abban, hogy végül a legjobb döntést hozzuk meg. Úgy gondolom, hogy ilyen nagy értékű termékek esetén már nagyon fontos a személyes jelenlét, ezért nagyon fontos számomra, hogy ilyen magas összegű termék esetén a cég biztosítson bemutatótermet. A magas minőségű termékeket egy igazán segítőkész és kedves személyzet mutatta be.

Már nagyon várjuk, hogy megérkezzen a fagylaltvitrin, és beüzemelhessük, hogy a vendégek kipróbálhassák az általunk készített, természetes alapanyagokból készített fagylaltjainkat.